Google Apps nepřijímá E-Maily

Hardware, web hosting, server hosting a housing, peering

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod KuCZik96 24. 4. 2012 07:08

Zdravím, měl jsem (ještě tedy mám, ale asi ne na dlouho) vlastní mail server. Ale je problém v tom, že můj Debian je už celkem v rozpadu (dělám na tom prasárny) a potřebuje reinstall... Mailserver mi dělal kamarád, a proto ho tím nechci znova otravovat. Ale... Když jsem migroval svou poštu do Google Apps, Tak E-Maily se pošlou rychlostí blesku. To jo. Ale když například WordPress na serveru odešle Mail o registrovaném uživateli, na Google Apps nic nepřijde, přijde na starý mail server. Zkusil jsem i vypnout veškeré běžící služby typu IMAP, POP3, Dovecot, Postfix... Nic... Nejde se jen přihlásit do starého mail serveru. A dokud to nepůjde, tak nemůžu reinstalovat systém... Nevíte někdo co s tím? Například by mi stačilo pouze nějaké přeposílání Mailů ze serveru do Google Apps... Díky za všechny vaše rady...
KuCZik96
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karlos00x 24. 4. 2012 08:27

ze bys proste neprenastavil MX zaznamy? predstava: vypnu muj mailserver a zapnu google apps je krapet slaba.
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KuCZik96 24. 4. 2012 15:03

Problém jsem vyřešil pluginem pro WordPress, s kterým jsem nastavil SMTP server na smtp.gmail.com.
KuCZik96
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 16. 5. 2012 16:16

Pokud chodí e-maily do špatné schránky, tak je problém v MX záznamech. Podívej se, jestli máš u domény správně nastavené MX záznamy na Google, jinak budeš mít problém.
Bari007
VIP uživatel