phpBB3 - Problém

Diskuze na téma implementace, provozování, správy

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod TescoTaskka 26. 5. 2012 10:06

Dobrý den,
plánuji dělat nové fórko,měl jsem 3 forka a vždy stejná chyba,tou chybou je ,že když nainstaluji mChat,tak mi nefungujou Smajlíci a třeba Edit Tématu, Prosím o Pomoc . Děkuji mnohokrát.
TescoTaskka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vebloud 26. 5. 2012 17:18

Co znamená nefunguje? Chyby, chybové hlášky, konkrétní věci.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.

Moderátor diskuzního fóra Živě.cz
Vebloud
Moderátor

Odeslat příspěvekod TescoTaskka 26. 5. 2012 23:06

Omlouvám se,myslel jsem když kliknu na [code][/code] Tak to se neobjeví , a musím dopsat. Takže nainstaluju mCHat a nejdou mi to B . ii . u , Quote, Code , List.... musím opsat a ne klik
TescoTaskka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vebloud 28. 5. 2012 10:49

Doporučuji nainstalovat si do Firefoxu doplněk firebug, zapnout si ho na té stránce a podívat se do konzole. Vypadá to na chybu JavaScriptu. mChat má pravděpodobně konflikt se základními knihovnami phpBB.

Co se popisu problému týče, bylo by vhodné dát i nějáký poněkud popisnější nadpis tématu. Sice v téhle sekci nejsou tak pčísná pravidla jako v programování nebo tvorbě webových aplikací, ale doporučoval bych se jima řídit.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.

Moderátor diskuzního fóra Živě.cz
Vebloud
Moderátor