|
|
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Zkusím tedy zítra zazálohovat data ze systémového HDD. Sloučím ho, zformátuji a nainstaluji na něj znovu čistý systém.myslíš těch 100 mb "REZERVOVÁNO SYSTÉMEM".Bari007 píše:Může se to stát. 2 hodiny navíc nejsou nijak extra velká doba (doporučuje se kolem 10 hodin). Ještě můžeš zkusit udělat test přes GoldMemory.
Nakonec jsem vyměnil to poslední = zdroj. To pomohlo, ale napsalo to, že chybí bootmgr.exe. Odpojil jsem tedy ostatní HDD a nechal jen nový hlavní HDD a vložil instalační DVD Win7. Windows se vzpamatoval a najel. myslel jsem si, že jsem tedy odhalil, že to je zdrojem a jel na starém spolehlivém zdroji. A ejhle, po 2 hodinách mi to nyní opět zamrzlo. Vyplo se podsvícení klávesnice i myší, ale monitor svítil = vše zamrzlo.r34ktor píše:Bari007 píše:Může se to stát. 2 hodiny navíc nejsou nijak extra velká doba (doporučuje se kolem 10 hodin). Ještě můžeš zkusit udělat test přes GoldMemory.
Memtest86(+) opravdu moc důvěryhodný není. Odhalí jen hrubé chyby. GoldMemory je výborné, ale pro otestování 4GB RAM a více je potřeba placená verze.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník