Nejde maximalizovat program v liště

Diskuze výhradně o operačním systému Windows 7

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Agau 23. 9. 2011 19:04

Zdravím

Můj problém je následující: Jakmile otevřu program, tak se mi zobrazí pouze dole na liště a běží, ale neotevře se mi uvítací obrazovka toho programu, je stále "minimalizované" i když na něj jednou nebo 2x kliknu furt se nic neděje. Děje se to u těchto programů ICQ, BSPlayer a dokonce i u správce úloh. Mám windows 7 a když dám klasicky CTRL+Alt+Delete a tam dám Správce úloh, tak se mi objeví ikonka dole na liště ale už se mi tam nezobrazí obrazovka s procesy...poraďte...na googlu jsem našel nejbližší problém zde viewtopic.php?f=916&t=917924 ale nepochopil jsem jak to vyřešit
Agau
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Xenik 23. 9. 2011 19:14

Nemáš více monitorů? Dělá to i v safemodu? Když zmáčkneš win tlačítko + tab případně hodně tabuješ - zobrazí se? V příkazové řádce byl mělo jít použít tasklist jako nouzová alternativa za správce úloh. Pomocí příkazu taskkill a PID (které získáš u výpisu z taskkillu) pak můžeš zabít podivně vypadající procesy.

edit:
Jinak co můžeš zkusit je tady http://www.howtogeek.com/howto/windows/bring-misplaced-off-screen-windows-back-to-your-desktop-keyboard-trick/. Defakto pravým na aplikaci - move - šipku dolu na klávesnici - hejbnout myší a i oknem.
Xenik
Junior

Odeslat příspěvekod Agau 23. 9. 2011 19:24

Mno navedl si mě správným směrem...šel jsem na monitory a v možnostech "více monitorů" jsem měl rozšířířit tato zobrazení a změnil jsem to na zobrazit jen 1. monitor a tím se problém vyřešil, tak snad bude vpoho
Agau
Kolemjdoucí