- Kód: Vybrat vše
Při vložení DVD wim7-64 mi to napíše, že je systém nekompaktibilní.Při spuštěném win.
Tady je odpověd na tvůj celej problem.Maš spuštěny win 32 bit nějakou neznamou edici,vkladaš tam 64 bit nějakou neznamou edici a nasledně chceš přeinstalovat win..Podle tvyho postui je na 99 procent jisty že jemne rozdily ve vyrazech ti nic neřikají.Jinak jestlis tam už win měl a formatovals a ted to stejně nejde tak formatovat měls i to co zůstalo po předchozich pokusech - přesněji tedy odebrat,vytvořit,sloučit,ten 100 až dvěstě megovej oddil co ti tam straši z minula by mně jit pryč.Ale ne ted a ne pokud - něco dělaš z běžicich win

Ted se divam znovu na pomatenej postup kterejs provedl
- Kód: Vybrat vše
měl jsem tam win7-64, provedl jsem formatování disku(vymontování a naformátování s pomocí druhého PC). Namontoval jsem ho do notebooku
tak tudy celkem jistě cesta nevede

nejjednodušši bude když odstarniš všechny oddíly - všechny rovna se všechny a nikoliv pod běžicmi windows.Až budeš mit čisto - tak vytvořiš strukturu kterou oddílů kterou požaduješ a nainstaluješ system.Tvůj postup je špatnej od prvniho po posledni pismeno.