Zeleny pruh na prehravanem videu

Diskuze výhradně o operačním systému Windows 7

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Nyny 12. 6. 2012 15:48

Zdravím,
ani nevím, jestli to píšu do správného tématu, protože nevím jestli je to věc OS, nebo něčeho jiného (spíš asi něčeho jiného). No zkrátka, když přehrávám video z webu, tak se mi dole někdy objeví takovej žlutej pruh, viz přiložené obrázky:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Dělá to třeba u videí na serveru idnes, ale i třeba při přehrávání youtube na stránkách nějakýho webu. Při přehrávání přmo ze serveru youtube jsem to nezaznamenal, ale to může býtž jen náhoda. Nemáte někdo tušení, v čem je chyba?
Windows 7 64bit, IE 32bit
Naposledy upravil Nyny dne 12. 6. 2012 17:39, celkově upraveno 1
PC: HP EliteBook 8560w - LG664EA | Mobil: SE Xperia Pro| TV: 42" LG 42LE4500 LED + Domácí kino: LG HB405SU | Auto: Chevrolet Cruze Hatchback 2.0 VCDi LTZ |
Nyny
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 12. 6. 2012 15:55

Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Nyny 12. 6. 2012 16:11

Něco z toho jsem porušil?
PC: HP EliteBook 8560w - LG664EA | Mobil: SE Xperia Pro| TV: 42" LG 42LE4500 LED + Domácí kino: LG HB405SU | Auto: Chevrolet Cruze Hatchback 2.0 VCDi LTZ |
Nyny
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 12. 6. 2012 16:38

Spíš jsi to ani nečetl...
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Nyny 12. 6. 2012 17:14

Jestli se ti něco nezdá, napiš co, rád to opravím. Jestli chceš jen dělat chytrého a neodpovídat na dotaz, tak sbohem.
Nyny
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 12. 6. 2012 17:24

Napiš aspon detail typu přehravam to v prohližeči dejme tomu internet explorer 6 a dělato i v firefoxu 1.0.Hodně to pomůže tomu kdo bude mit ochotu ztracet svůj čas a poradit ti.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bari007 12. 6. 2012 18:09

Tak teď neumím číst buď já nebo ty...
Uvádějte sestavu PC včetně zdroje

Dál do tématu už nebudu reagovat. Ignoranti mi nestojí za ten čas.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Nyny 12. 6. 2012 18:10

Přehrávám to v Internet Exploreru 9 32bit, zkoušel jsem to i v Internet Exploreru 9 64bit, ale výsledek je stejný.

-- 12. 6. 2012 18:14 --

Bari007 píše:Tak teď neumím číst buď já nebo ty...
Uvádějte sestavu PC včetně zdroje

Dál do tématu už nebudu reagovat. Ignoranti mi nestojí za ten čas.

Kdyby ses koukl kousek níž, tak v podpisu máš napsané, že se jedná o notebook a jaký. Jeho konfigurace je tady: http://www.alza.cz/hp-elitebook-8560w-d260950.htm Ovšem jaký je v tom zdroj, tak to opravdu netuším, doufám, že bez té informace večer usneš.
Nyny
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 12. 6. 2012 20:43

Na podpisy se.e pes...Nemusi byt relevantni a prakticky nikdo nečte ty sahodlouhy popisy kde někteři uvadi od mobilu po pračku všechno...Zkus jiny alternativni prohližeč - idealně chrome i kvuli tomu že ma řešeny trochu jinak věci kolem přehravani multimedialniho obsahu z webu,pokud to děla taky můžeš si odškrtnout jednoho pachatele - prohlížeč..A zkus to brat tak že pokud budeš komunikovat s placenou podporou můžeš si dovolit - protože platiš byt klidně drzej - tady naopak žadaš pomoc zadarmo takže pokud se někomu nelibi tvůj ton když žadaš o pomoc může tě poslat tam kde slunce nesvítí protože za pomoc tady neuslyši většinou ani děkuji.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nyny 12. 6. 2012 23:34

Díky za radu, vyzkouším a dám vědět.

Nevím, že bych zadával dotaz nějakým špatným tónem, teď jsem to čet celé ještě jednou a nevidím nic špatného. Jestli jsem něco nenapsal, moje chyba, stačí říct co chybí a já to rád doplním, to jsem taky dotyčnému napsal. Hrát si na tajemného a posílat odkaz stylem, neřeknu, to je jak holka před prvním randem.
Jestly se dotyčnému nelíbí, že tady radí zdarma, nechť neradí, nikdo ho k tomu nenutí. Já jsem slušně požádal o radu, on mě nazval Ignorantem, na to můžu říct jen to, že je mi dotyčného opravdu líto, musí to být chudák.

-- 12. 6. 2012 23:38 --

Jestli někdo bude mít stejný problém, tak oprava je:

Pravým na video - nastaveni - odstranit Hardwarovou akceleraci.

Sice to asi není úplně košér oprava, ale funguje.
Nyny
Junior