Zdravim vsechny! Nikde jsem nenasel reseni meho problemu, tak se obacim s prosbou na vas.
Zhroutil se mi system tak, ze uz pocitac z HDD nenabootoval ani system. Nasel jsem instalacni DVD, v BIOSU vybral primarne boot z DVD a DVD mechaniku posunul pri bootovani na prvni misto (...).
Kdyz zapnu PC, disk se roztaci, win nabiha (v pripade, ze neudelam nic i kdyz vyvolam rekuperaci systemu), ale skonci to vzdy stejne. Najede obrazek plochy (erarni win, ne muj) kursor (se kterym muzu pohybovat) a pak se vterinku objevi neco jako DOS okno (ne pres celou obrazovku, jen jako by win okno s DOSem), nasledne se zavre, prestane se tocit dvd a mne zustava plocha s kursorem, ale bez nabidky start, listy a ikon.
Otazka je, jak vyvolat instalaci (ted mam pocit, ze dvd jen pomaha postavit se na nohy systemu na hdd, ale nedari se) a neformatovat disk. Bohuzel se jedna o ntb, jeste pujceny a mam na nem ulozena data, o ktera nechci prijit. Disky rozdelene bohuzel nejsou. Doted mi pri bootu pocitac instalaci ani jednou nenabidl. Diky moc vsem, uz jsem zoufalej.