MSI GX630X - porucha při startu

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Handy8 5. 5. 2012 10:25

Zdravím
Mám notebook MSI GX630X
Přestal mi teď fungovat - projevuje se to tak, že po zapnutí jede pouze větráček, nezačne ani blikat světélko procesoru. Odhaduju, že to bude buď právě procesor nebo základní deska.
Dokázal by někdo z Vás poradit, o který z těchto komponentů jde?

Díky moc
Handy
Handy8
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wikan 5. 5. 2012 10:28

To je otázka pro věštírnu, nebo ještě lépe pro servis.
Wikan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod alfah4ns 5. 5. 2012 11:10

světélko procesoru? :nenapadne

Jinak za mě grafika nebo deska -> servis -> diagnostika (cca pár stovek) -> na základě ceny opravy se rozhodnout co s tím dál.
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz
alfah4ns
Moderátor

Odeslat příspěvekod Handy8 7. 5. 2012 12:47

Jo, omlouvám se, myslel jsem samozřejmě světélko hdd.

Ale přezkoumal jsem to znovu a právě světélko hdd svítí a svítí hned jak to zapnu (normálně blikává ne?), dále svítí světélko napájení (což je okolo vypínače) a běží větrák. Display taky nic. Toť vše.

Grafiku už jsem jednou pokaženou měl, ale projevovalo se to tak, že jakoby nejel display, resp svítil, ale nic na něm nebylo a v pozadí naběhl Windows. Ale ani to se teď neděje.

Tady na fóru jsem našel, že někdo právě rozprodává staré GX630X, tak by mě spíš zajímalo, o který komponent jde, že bych jej případně nakoupil od něj a nemusel notebook posílat do servisu, kde bych se taky nemusel doplatit....
Handy8
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod alfah4ns 7. 5. 2012 13:03

s největší pravděpodobností GPU, něco na desce (chipset, ...), přesně se to bez diagnostiky určit nedá.
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz
alfah4ns
Moderátor

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor