Johnnny64 píše:Problem s tym maju mozno ludia, ktori za Windows platia. Realny prinos tam oprati "sedmicke" nie je ziadny a kvoli tlacitku este musim pouzivat cudzie aplikacie.
Bohuzial musim suhlasit.
Mam 3ks krabic W7 a nemienim menit za W8.
Zhrniem to zhruba takto (DP, CP,RP):
Tablet Samsung s W8 (ano bol som oficialny tester a mam tablet co mi dal MS) sa ovladal dobre. Fungovala obnova aj navrat do tovarenskeho nastavenia.
Praca s metrom bola super, vadil mi len office 2010.
Praca s Tabletom 9/10 (mam tablet s androidom, takze som sa nemusel preorientovavat)
Desktop s dvomi monitormi.Navrat zo spanku v pohode, obcasne problemy s wifi kartou (LAN na MB, pridana 802.11b/g/n pci karta). Start po klasickom vypnuti do 1 minuty na plochu (Win7 cca 1:15) cize nic moc rozdiel.
Pri hrani MassEffect3 velmi caste vypadky z hry na plochu. Praca vo Photoshop CS2 (original kupeny, ziaden crack) pri praci s Wacomackym tabletom mrznutie, nerobilo to v DP ale v CP a RP ano. co mi vadilo, ze na monitor mi vzdy vyskakovalo metro ked som zasiel do rohu. Ako uz viaceri spominali, metro na 23" monitore je utrpenie. Zbytocne vytazoval vga ked som mal v CrossFire 2xRadeon 5670
Notebook:Problem s dual VGA (AMD APU) v mojom HPcku, Radeon HD 6540G2, ak som vytiahol napajanie, automaticky BSOD. Tak isto ak som robil na baterii a zapojil som napajanie. Result Microsoftu, nastavte si manualne prepinanie VGA. Pri manualnom prepinani, opat BSOD.
Takze moj result:
Pozitiva oproti Windows 7 - ziadne
Negativa:
Metro
Nekompatibilita so starsim SW
problem s dual VGA v nb a tiez s crossfire.
ulahceny pristup k tovarenskej obnove zariadenia (ocakavam problemy u uzivatelov)
a par by sa ich este naslo.
Inak dost zvlastne boli reakcie microsoftu na reportovane chyby. Nakoniec som sa dozvedel ze W8 sa urobila kombinaciou WinRT (povodne Windows Mobile

a jadra Windows 7 v Indii. Co znaci, ze vacsina hlaseni cez Connect alebo mailom im ani nedosla.
ps: este k dotahovaniu sa ohladom obnovenia systemu. W8 bude mat iba link na obnovu a navrat do tovarenskeho nastavenia na zaklade VSS. preto potrebuje na instalaciu viac priestoru, lebo ma ulozene VHD daneho zariadenia. pri oem to bude automaticke pri plnej instalacii volitelne.
Hlúposť užívateľa je priamo úmerná jeho právam.