Řada Asus F3S*: zkušenosti...?

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

FAQ sekce notebooky: viewtopic.php?f=907&t=1113128
Testy a srovnání procesorů a grafických čipů: viewtopic.php?f=907&t=1105643

Čtěte FAQ, jinak Vašemu tématu hrozí podmínečné uzamčení!

Odeslat příspěvekod janyH 10. 9. 2007 12:32

ktore ovladace su lepsie? tie v navode ako dat na book xp,alebo tie na stranke asusu, ten uaa som si stiahol ale na stranke asus nieje, nerozumiem, tak bud ho treba,alebo nie,nie? je mozne ze ho obsahuje ten driver Audio? na stranke asus?
janyH
Junior

Odeslat příspěvekod basty 10. 9. 2007 13:23

na strankach asusu je ke stazeni UAA pro XP a DRIVERY na audio taky
basty
Junior

Odeslat příspěvekod dallas96 10. 9. 2007 22:08

Mohol by mi niekto sfotit alebo najst link na nete na mys ktora sa dodava k Asus F3SC?
Dik.
dallas96
Junior

Odeslat příspěvekod basty 11. 9. 2007 14:52

Logitech M/N: M-UAG120
basty
Junior

Odeslat příspěvekod vanik55 3. 12. 2007 15:18

Ahoj, mám notebook téhle řady, konrétně F3SC-AP062, který sem si pořídil asi před dvěma měsíci. Zpočátku sem si všímnul, že má slabší výdrž oprotí mému předchazejícímu stroji (serie F3F), ale řek sem si že je to asi tím že tenhle přece jenom o něco žravjejší komponenty. Ale po instalaci ubuntu mě ubuntu upozornily, že z baterií není něco v pořádku, proto sem naistaloval Everesta, a tem mi sdělil, že baterie je schopna se nabít pouze na polovinu původní kapacity.

A tak se chci zeptat, jestli si myslíte že je to důvod k reklamaci baterie a jestli někdo z vás má konkrétní zkušenosti s reklamací baterií u asusu.
vanik55
Junior

Odeslat příspěvekod swarm 3. 12. 2007 15:54

vanik55: Mno nejdřív bys měl uvést, jaká ta výdrž teda teďka je (při kancelářské práci/procházení webu). Podle toho ti tu poradíme, jestli je závada spíš v měřiči, nebo ve vlastní baterii.

Výrobci se totiž často ohání tím, že ty měřiče jsou jen orientační, takže to by bylo tak na hraně, ale jestli je ta baterie přímo vadná a má malou kapacitu, tak to jednoznačně je důvod k reklamaci (počítej ale s tim, že je stejně nutné poslat notebook celý).
Diagon Swarm - 206 zrecenzovaných notebooků od února 2007
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 (3,1GHz), 4GB RAM, 300GB SSD, WWAN Gobi2000 + 4,6,9cell baterie + Advanced Mini-Dock + ThinkPad USB UltraNAV keyboard + 2x S-PVA externí monitor
swarm
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod timi.m 31. 5. 2012 19:50

Mám doma 5 let používaný Asus f3sr-ap062c. Vcelku zachovalý. Odešel mu disk z důvodu pádu na zem. Chtěl bych do něj koupit nějaký starší levný. Stačilo by něco okolo 40Gb.

Tušíte někdo po čem a kde bych se měl poohlédnout?

Dal bych ntb rodičům jako prohlížečku na internet, proto by stačila menší kapacita.

-- 31. 5. 2012 20:20 --

Vyndal jsem ho. Jedná se o Seagate Momentus st9160821as. Je to tedy sata disk, že? Dá se říci, že v tom bude fungovat cokoliv na rozhraní serial ata s rozměru 100x70x9mm?
Je mi líto ntb vyhodit. Za případnou radu dík.
timi.m
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 1. 6. 2012 05:32

kup jim tam Kingston V200+ a budeš se divit co ten stroj ještě dovede ;)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Moderátor diskuzního fóra Živě.cz
Python.p
Moderátor

Odeslat příspěvekod timi.m 1. 6. 2012 11:57

Díky za odpověď. Zajímavé řešení. Pro toto použití vcelku drahé. Jim by se to platit nechtělo a tak drahý dárek ode mě taky ne. Já mam notebook ještě s rozhraním IDE. Takže bych ho v budoucnu případně nemohl využít ani pro sebe.
timi.m
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 1. 6. 2012 21:46

zas tak drahé néni ;) viz: http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L14007H1TW kde nejlevnější 2,5" SATA HDD stojí 1 330kč ( ten co je skladem). Být v tvé pozici připlatím za SSD, nebudeš litovat věř mi. ( SSD se SATA použiješ v dalším ntb/PC)
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Moderátor diskuzního fóra Živě.cz
Python.p
Moderátor

Odeslat příspěvekod timi.m 2. 6. 2012 19:03

Notebook je sice můj, ale nepoužívám ho. Chci ho darovat přítelkyniným rodičům na chatu jako prohlížečku na internet.
Já mám dell latitude d610. Je jak novej, vypadá jako vybalenej z krabice. Jen na něm píšu a koukám na internet, takže je plně dostačující. Vlastně jsem nikdy lepší neměl:-) Super klávesnice a vyšší rozlišení displeje. Jen má ještě rozhraní IDE, takže tam si s SSD diskem nepomohu. Ale do něj bych si ho koupil, kdyby to šlo.
Vlastně jsem někde viděl něco čím se dá nahradit točivý disk pro toto rozhraní. Víte někdo o co se jedná a zdali je to možné a nebo jsem si to s něčím popletl?
timi.m
Junior

Předchozí stránka

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor