Firemní NB pomoc při výběru

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

FAQ sekce notebooky: viewtopic.php?f=907&t=1113128
Testy a srovnání procesorů a grafických čipů: viewtopic.php?f=907&t=1105643

Čtěte FAQ, jinak Vašemu tématu hrozí podmínečné uzamčení!

Odeslat příspěvekod Pavel_Kadlec 12. 6. 2012 14:25

ale jo tak jako jasné že nemužu čekat zázraky to jo, no myslel jsem holý co nedávno byl i tady na živě.cz článek o tom že MS má nebo prodává či bude prodávat tedka si matně vzpomínám OS které bude čisté bez výrobních SW takových blbostí sice některé na správu NB sou dobré ale některé tam sou k ničemu.
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Pavel_Kadlec
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 12. 6. 2012 14:38

Pokud vím tak MS prodává stále čistý OS, jen výrobci do něj cpou co nemají...
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Moderátor diskuzního fóra Živě.cz
Python.p
Moderátor

Odeslat příspěvekod KineCZek 12. 6. 2012 14:46

X220 s IPS zkusenost mam, opravdu je to propastny rozdil. Slovy se to ani neda popsat. Oproti stolnimu U2712 je to precijen v pulce cesty, ale proti TN panelu z X200i je to propastny rozdil.
Don't think you are. Know you are.
KineCZek
Přeborník roku 2010 Administrátor

Odeslat příspěvekod Pavel_Kadlec 12. 6. 2012 14:53

jasné to jsem tak nějak chtěl vědět, jestli aspoň i na cestách se mužu koukat na něco z lepším podáním barev jak jsem zmínil doma mám EIZO CG243W-BK a tam mi to naprosto vyhovuje tam je to už znatelnější rozdíl. Akorát nevím proč občas mi někdy vyjímečně ačkoliv stále problikne a nevím zda je nebo byla chyba v propojení a nebo se sním něco stalo:)
Pavel_Kadlec
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 12. 6. 2012 15:29

Muze byt chybou monitoru. Pokud je v zaruce, reklamoval bych jej. Ale muze to byt i chybou graficke karty => napred zkusit s jinym PC/ntb.
Don't think you are. Know you are.
KineCZek
Přeborník roku 2010 Administrátor

Odeslat příspěvekod Pavel_Kadlec 12. 6. 2012 21:08

Takto zkoušel jsem to na normal PC, v pohodě ale jak to hodim na jakýkoliv NB tak to stejně sem tam blikne nevím proč
Pavel_Kadlec
Junior

Odeslat příspěvekod Matysek 12. 6. 2012 21:32

Protoze laptopy nemaji DP urceny pro tak citlivou elektroniku, jakou v tehle tride najdes. Tyhle panely proste parti na FirePro/FireGL a Quadro. V tomto aspektu jsou na tom pry velmi dobre Celsius H od Fujitsu-Siemens, ktere nabizi plnohodnotne vysupni DP.

// edit ... ja to vzdavam. Podivej ... notebook neni nic, na cem by se dalo rozumnym zpusobem provozovat 30bit panel - to se bez Quadro/FirePro ISV cert. workstation proste vylucuje predem.
Naposledy upravil Matysek dne 12. 6. 2012 21:42, celkově upraveno 2
V historii mel moderator za ukol udrzovat poradek, vecnost a tematickou cistotu na forech. Dnes slouzi vylucne k tomu, aby kazdy kun, ktery zabloudi do staje byl radne vykartacovan, okovan, nakrmen a byl mu zalozen opatrovnicky fond.
Matysek
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Pavel_Kadlec 12. 6. 2012 21:34

jej tudíž i na tom lenovu jak tu bylo zmíněno taktéž bude problikávat? nejde to řešit nějakou redukcí či něčím? aby to s NB bylo v pořádku:)
Pavel_Kadlec
Junior

Odeslat příspěvekod Whisky 13. 6. 2012 08:32

zdar.. loni jsme řešil stejný problém lenovo T520 (T530) dobrá volba ale spíše bych se přiklonil k Dellu latitude E6520 - bezkompromisní řešení.
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=907&t=1141757

Varianta s FHD(špičkový kontrast, matný, pozorovací uhel skoro 180st.), podsvícenou klavesnicí (lze vypnout), slušným procesorem možností příslušenství do media bay atd.... pokud to koupíš s E-dockem tak se na 40k dostaneš :-), záruka standartně 3NBD - osobně mohu doporučit bezkompromisní řešení a kvalita provedení.

http://www.czc.cz/dell-latitude-e6520-cerna/100947/produkt

druhá volba je HP 8560w cenově nastejno ....
http://www.czc.cz/hp-elitebook-8560w/91793/produkt
Proč furt kupovat nový HW? Ten tex?ák jede i na deset let starém kávovaru :-)
Whisky
Junior

Předchozí stránka