Vynucení chlazení DV7

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

FAQ sekce notebooky: viewtopic.php?f=907&t=1113128
Testy a srovnání procesorů a grafických čipů: viewtopic.php?f=907&t=1105643

Čtěte FAQ, jinak Vašemu tématu hrozí podmínečné uzamčení!

Odeslat příspěvekod Python.p 18. 6. 2012 21:56

je tam hliník celých 0,5mm (maximálně) a ty moc pevnosti neudělají bohužel ses nechal poplést kecama markeťáků...

Pavilion = multimediál ;)

ProBook = SMB

EliteBook = plnotučnej byznis
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Moderátor diskuzního fóra Živě.cz
Python.p
Moderátor

Odeslat příspěvekod Pavel_Kadlec 18. 6. 2012 22:00

já ne:) jak jsem zmínil to je kolegy ne pro mě, já ma jsem si zvolil dobře, já jen se divím že DV7 co jsem brouzdal chvilku po netu tak skoro každej kdo ho má s dedikovanou grafikou ati tak je problém s trothlingem jde to nějak udělat pomocí nějaký tabulky zapsání čehosi ale do toho se opravdu pouštět nebudu a nechám ho ať to vyreklamuje.
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Pavel_Kadlec
Junior

Odeslat příspěvekod Python.p 18. 6. 2012 22:01

UnderClock a UnderVolt
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Moderátor diskuzního fóra Živě.cz
Python.p
Moderátor

Odeslat příspěvekod swarm 18. 6. 2012 22:04

Chlazení se přepíná ve výše zmíněné utilitě. Ta utilita už je v notebooku předinstalovaná. Předpnout by to měl zvládnout i polodementní orangutan.

Nejsem si jist, zda to pomůže. Je možné, že už teď běží ventilátor na maximu, jesliže má procesor 100°C.
Diagon Swarm - 206 zrecenzovaných notebooků od února 2007
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 (3,1GHz), 4GB RAM, 300GB SSD, WWAN Gobi2000 + 4,6,9cell baterie + Advanced Mini-Dock + ThinkPad USB UltraNAV keyboard + 2x S-PVA externí monitor
swarm
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pavel_Kadlec 18. 6. 2012 22:08

podle mě ale bude chyba v chlazení protože se mi normálně zdá za první že ten větrák je divně obrácený tzv nenasává ze spodu ale spíš vyfukuje a tam kde vyfukuje tak na 5000RPM je to tedy jako u mě 300RPM v klidu. Jinak ta utilita tam není má v tom bordel až to není hezký:-) takže to bude muset doinstalovat skusit ještě co se bude dít a potom reklamačka protože to nedělá dobře ani na baterku která se docela smaží... a už jsem měl možnost vyzkoušet jak baterka umí krásně tupnout:D
Pavel_Kadlec
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 19. 6. 2012 10:08

300 otacek v klidu je hodne malo.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod swarm 19. 6. 2012 19:15

300 otáček v klidu má tak leda desktop.
Diagon Swarm - 206 zrecenzovaných notebooků od února 2007
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 (3,1GHz), 4GB RAM, 300GB SSD, WWAN Gobi2000 + 4,6,9cell baterie + Advanced Mini-Dock + ThinkPad USB UltraNAV keyboard + 2x S-PVA externí monitor
swarm
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pavel_Kadlec 25. 6. 2012 10:28

Myslel jsem to obrazně samozřejmně ale děkuji všem za odpovědi:-) spokojen
Pavel_Kadlec
Junior

Předchozí stránka