No jsem z něj unešenej co ti budu říkat 
|
|
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
No jsem z něj unešenej co ti budu říkat 
.

Python.p píše:pepekXXX: blbost, má tam 6c do ultrabay je myslím 4c to máme 10 (nebo 9) článků takže realně těch 10h když se bude snažit tak i víc
. Pokud o něm budete někdo uvažovat, tak neváhejte, dokud je za takovou cenu. Velikostí a váhou předčil moje očekávání, pohrál jsem si s nastavením a při surfování a stahování jsem se dostal cca na 5 hodin a 20 minut, displej je o několik tříd výše, než jsem byl doposud zvyklý (teda až na ty pozorovací úhly ve vertikálním směru). Nejvíce mě ale zaujal smysl pro detail a to ať už jde o provedení samotného notebooku nebo dodávaný software od ThinkPadu. Nepřijde mi ani moc hlučný, takže TPFanControl zatím odkládám. Zatím mi přijde jako jediná slabina reproduktory, které nestíhají basy a srandovně při nich (a na větší hlasitost) bzučí, ale i tak hrají lépe, než jsem čekal (pravda, nečekal jsem moc
). Teď si jdu v biosu ještě prohodit Ctrl a Fn, protože na to si zvykat ani nechci. Přecejen dělám ještě na dalších dvou klávesnicích. Dokonce jsem si na něm teď i chvíli zahrál a výkon grafiky mě taky velmi mile překvapil. Schválně si na ní někdy zkusím znovu vyrenderovat svou starou animaci, když to má ta CUDA jádra
. Ještě jednou tedy moc děkuji za rady a postřehy. Myslím, že mi bude ve Finsku velmi dobrým pomocníkem. 

Na alze už kusy rychle ubývají a za chvilku již nebudou
výborná koupě a maximální spokojenost
Uživatelé procházející toto fórum: .soul, idosperk, malcolmX, Manek49 a 12 návštevníků