|
|
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
chatumbabub píše:muzes nejak srovnat klavesnici s predchozim modelem?

Ale oproti X220ke sa mi praveze zda, ze X230ka je hlucnejsia v plnej zatazi. Pri teste s Heroes of Newerth dost huci, teplota cpu a gpu ide po hodine k 90C (co islo aj v X220ke) ale hluk sa mi zda vyssi. Inak HD4000 zvlada Heroes of newerth hratelne na full detaily v 1366z768 bez AA. Chcel som skusit prime95 + furmark, ci dojde k throtlingu, ale furmark mi na windows 8 nechcelo spustit, nejaka chyba s Opengl ... Ohladom novych thinkpadov by ma este zaujimalo, ako to je s tou Nvidia NVS 5400m, co sa dava volitelne do T430 a T530 ... mala by to byt mierne podtaktovana geforce GT540m, ale podla testu T530ky na notebook check sa mi to nezda, dala im tam dost vysoke hodnoty v 3d markoch ( http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-NVS ... 731.0.html ) ... dokonca mierne vyssie ako ma GT540 v podobnej konfiguracii ... tak neviem ... Zaujimalo by ma, o kolko bude mat verzia s tou NVS 5400M a optimusom nizsiu vydrz bez zataze, oproti vezii iba s intel hd 4000 ... a ci ten vykon 5400m je naozaj taky ako pisu na notebook chcek - 9200 bodov v 3d marku 2006 1280x1024 ... co by uz stalo za priplatok ...local_hero píše:X230 ale v dotykovej tablet verzii (s Core i5 3320M, 4GB Ram, a 500GB 7200ot diskom)

KineCZek píše:Plusem SSD je nulova hlucnost a znatelne nizsi spotreba. Notebook s plotnovym diskem bych uz nechtel a take jej jiz nikdy mit nebudu.
karlos00x píše:ten dual je u me nevyhoda protoze to znamena koupi 16GB RAM
KineCZek píše:Recovery se da vypalit na DVD.
Tak doufam ze to byl jen dalsi neproskoleny ocas ???
(nejspíš tam nebude, v X230) U modemu asi nebude, ale to nevadí bo ten šroubek bude stát tak ~ 1kč
stačí číst. Kdyby to bylo kompatibilní tak by to tam někdo napsal.We've checked the our databases thoroughly and I can confirm, that we do not register any quality issue or ECA, that would relate to ThinkPad X230 M/T 2320-2LG S/N XXXXXXX or manifest itself with 1-3 mm gap between battery and battery port.. I can confirm that this ThinkPad X230 M/T 2320-2LG S/N XXXXXXX comes with three year limited base warranty.
Based on the description, the gap between battery and battery connector can't cause any damage or defect which can take negative effect on this machine normal work/condition.
Therefore, we would judge this as normal condition of laptop which should not be repaired anyhow.
Thank you very much for your understanding, please let us know if you have any questions, however, this would be our final statement in this matter.
Rovnou mohli napsat "it's not a bug, it's a feature" 
Petr_S píše: normal condition of laptop

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků