Lenovo ThinkPad Edge E330 - máte někdo osobní zkušenosti ?

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

FAQ sekce notebooky: viewtopic.php?f=907&t=1113128
Testy a srovnání procesorů a grafických čipů: viewtopic.php?f=907&t=1105643

Čtěte FAQ, jinak Vašemu tématu hrozí podmínečné uzamčení!

Odeslat příspěvekod ellhonza 7. 8. 2012 18:35

Ahoj má tu někde tento model s Intel Pentium Dual-Core B970(2.30GHz) ,která má intel hd graphics 2000 ?

Zajímalo by mě jak si poradí s minecraftem ;) případne třeba supermeatboy , grid ...(mám jen pár her ,které vážne hraji nehledám herní stroj ,ale bude to můj jediný počítač..)
Jak je na tom kvalitou touchpad ?
Co panty ? Někde jsem četl ,že byl někdo zklamaný ,že už nejsou z hliníku (asi byli) ,ale víc jsem se nedočetl :)
Poprosil bych o fotky pokud je možné ...
Není s ním nějaký větší problém ?
Zvládne fullHD filmy ? Nemám zas tak špatný cpu a můj deskop je nezvládá :-[
Na myego.cz jsem četl ,že k lenovo se dá koupit i nějaký "super" záruka jak to tedy je ;)
ellhonza
Junior

Odeslat příspěvekod The Shitman 7. 8. 2012 19:05

Nemám zkušenost s delším používáním, jen jsem narychlo osahal v obchodě, ale panty se mi zdály docela OK. Jestli se k tomu chceš chovat jako prase, tak pant samozřejmě povolí, ale oproti levným plasťáčkům... jde to.

Touchpad - proboha, proč ho řešit, když má noťas zároveň i trackpoint? Touchpad je tam úplně na... navíc. :)

HD filmy v pohodě. Ne konkrétně tenhle kus, ale kamarádce jsem vybíral E530 v základu (= procesor stejný-podobný) a nestěžovala si. Kdyby něco nefungovalo, už dávno by mi to vyčetla. :))

Záruka - asi myslíš NBD on-site. Ano, jde dokoupit.
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz

If I drink alcohol, i am alcoholic. So if I drink Fanta, am I fantastic?
The Shitman
Moderátor

Odeslat příspěvekod KineCZek 7. 8. 2012 19:19

Touchpad neni nic moc, ale TRACKPOINT je luxusni. Panty i celkove telo jsou OK. Na hazeni z okna to nebude, ale na bezne prenaseni naprosto bez problemu. komplet panty jsou stejne, jako na E320, tak nevim, kdo koho klamal.

Zaruka se da dokoupit, ale pro Edge je vcelku draha. K T a X radam je za par stovek, u Edgu si bohuzel musis priplatit.

Celkove na hrani byla dobra E320, diky HD6630M, ktera sla taktovat vysoko nad vykon 6650M, tzn nad vykon GT540M od nVidie. Coz ve 13" tele s 1,6kg bylo uzasne. Nyni v 630 je 610M, coz je opravdu slabota - vykon je +/- stejny, jako u intel HD4000. Coz cini dedikovanou kartu tak trochu zbytecnou.
Don't think you are. Know you are.
KineCZek
Přeborník roku 2010 Administrátor

Odeslat příspěvekod ellhonza 7. 8. 2012 21:38

NBD on-site - o co vlastně jde ? Jaká je cena a hlavně kde jí koupit a má to cenu ?
Jaký vlastně ten trackpoint nikde jsem to ještě v reálu neviděl thinkpady nemají v electroworldu ani datartu kam pravidelně jezdíme ...

A co b970 + intel hd 2000 jak si poradi s minecraftem ? (Pardon ,že s tim otravuji pořád ,ale je to moje srdcová hra :8 )
ellhonza
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 7. 8. 2012 21:52

NBD on site = pokazil se Ti ntb, vezmes telefon a druhy den je U TEBE DOMA servisni technik, ktery Ti ntb opravi.

Intel HD 2000 neni nic moc a naroky Minecraftu neznam. Tady se obavam, ze kvalifikovanou radu nedam. Ani admin nezna vsechno.
Don't think you are. Know you are.
KineCZek
Přeborník roku 2010 Administrátor

Odeslat příspěvekod ellhonza 7. 8. 2012 22:23

Oki počkám snad někdo bude mít zkušenosti..

Díky takže to já nepotřebuji než mi notebook opraví si klidně počkám ;)
ellhonza
Junior

Odeslat příspěvekod kamil2268 8. 8. 2012 10:30

Nevím sice jak rozjede hd2000 minecraft, ale B970 dá full hd video s prstem v nose (ještě aby ne, když C2D to zvládalo také a B970 je skoro 2x rychlejší procesor).

Stačí googlit: http://asuseeepc.cz/lenovo-thinkpad-edg ... a-recenze/ a některé hry http://asuseeepc.cz/lenovo-thinkpad-edg ... -z-pc-her/
Dell XPS 1330, Lenovo E330 || ZTE Blade, CM7.1, 16GB class10 || Nexus 7 16GB 4.2.2
kamil2268
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ellhonza 9. 8. 2012 22:27

A kde se stahují drivery ofic. ?
ellhonza
Junior

Odeslat příspěvekod kamil2268 9. 8. 2012 23:45

ellhonza píše:Ale nechci LENOVO THINK PAD ! nelíbí se mi :D
Ptám se hlavně proto jestli je něco jako thinkpad .

Příspěvek z 12.3 tohoto roku. Má to smysl komentovat? Zřejmě další zbytečný topic, škoda slov. Notebook si za tebe nekoupíme a na otázky "A kde se stahují drivery ofic." by člověk co jde na střední školu mohl občas zapojit mozek.
Dell XPS 1330, Lenovo E330 || ZTE Blade, CM7.1, 16GB class10 || Nexus 7 16GB 4.2.2
kamil2268
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ellhonza 10. 8. 2012 00:02

ellhonza píše:A kde se stahují drivery ofic. ?

http://support.lenovo.com/en_US/downloads/default.page?
Pokude je jediný ofic. způsob tak k tomu potřebuji nějaký kód ? Který asi najdu na těle booku ?
A jsou tam ? Ptám se protože na lenovo.cz nemají ještě v nabídce E330 ,ale pořád E320 takže pokud je takový bordel i v driverech :shock:
ellhonza
Junior

Odeslat příspěvekod ellhonza 11. 8. 2012 00:02

Co říkáte na toto ? Vypadá pěkne :) (další kandidát)

http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... de-v-srpnu
ellhonza
Junior

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor