Toshiba A35-S159

Diskuze o přenosných počítačích

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

FAQ sekce notebooky: viewtopic.php?f=907&t=1113128
Testy a srovnání procesorů a grafických čipů: viewtopic.php?f=907&t=1105643

Čtěte FAQ, jinak Vašemu tématu hrozí podmínečné uzamčení!

Odeslat příspěvekod bootwin 25. 9. 2012 07:49

ahojky vsem tady, mam takovou problem s notebookem Toshiba Satelitte A35-S159. Kamarad me ho donesl s tim, ze mu pri spusteni WinXP spatne ukazuje disky. Proste klice na Pocitac otevre se okno s diskama a klikne treba na disk D tak se otevrou vsechny slozky a zaroven zmodraj. vzdy musi mysi klikat pravym tlacitkem, otevrit a pak potvrdit. Horsi je ze jsem uz instaloval snad 3x novy system WinXP a vzdy formatoval disk je to porad stejny. Setkal se s tim nekdo uz? diky za rady
bootwin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 25. 9. 2012 08:41

Instaluje z originálního média nebo je to nějaká upravná verze někde z torrentu apod?
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bootwin 25. 9. 2012 09:42

no je to upravena verze z torentu, ale uz jsem zkousel i jine verze a bylo to porad stejne

-- 25. 9. 2012 09:46 --

a abych byl podrobnejsi, kliknu 2x na disk D a otevre se prvni C, pak D a pak mechanika E. kdyz to zavru tak jsou ty slozky vsechny modry
bootwin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 25. 9. 2012 09:55

Instaluj pouze originální systém od Microsoftu. Je naivní si myslet, že upravená verze z torrentu se bude chovat stejně jako originální neupravená verze.

Zlodějům se na tomto fóru pomoc neposkytuje, takže jedinou rozumnou radou je zakoupit licenci a instalovat systém z riginálního média. Jsem pevně předvědčený o tom, že podobné problémy poté nebudou.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod The Shitman 25. 9. 2012 09:58

Opatři si originální licenci OS.

LOCK
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz

If I drink alcohol, i am alcoholic. So if I drink Fanta, am I fantastic?
The Shitman
Moderátor