Nejlepší program pro tvorbu prezentací

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod marcus88 17. 8. 2012 23:59

PREZI...Keynote..ak je niekto fakt dobry, tak aj Powerpoint..inak ma to zabija po 3 sekundach ;-)
marcus88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pixelneo 18. 8. 2012 08:33

Cloudový program od Googlu - Google Docs prezentace, protože
1. Je zadarmo (i pro komerční účely)
2. Je jednoduchý a se spoustou funkcí
3. Neustále ho vylepšují
Oproti PP mu toho dost chybí, ale pro "normální" použití je výborný.
pixelneo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dragon124 18. 8. 2012 13:45

Já jsem pro LibreOffice Impress. Je zdarma, a je pro všechny tři hlavní platformy. Pokud nejste profesionál, nepotřebujete zbytečné placené služby které stejně nikdo nikdy nepoužije.
dragon124
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PiranhaGreg 18. 8. 2012 21:00

U mě tedy na celé čáře vyhráva PowerPoint a docela nechápu, jak můžete dávat přednost jiným programům. Neříkám, nejsou špatné, ale s PP podle mě zatím nemůžou konkurovat...
PiranhaGreg
Junior

Odeslat příspěvekod postilion 18. 8. 2012 22:42

PP obsahuje veľa zbytočností, ktoré väčšina užívateľov nikdy, ale nikdy nevyužije. Aj preto dávam prednosť Google Docs,ktorý je zadarmo a ktorého program na tvorbu prezentácií je svižný, spoľahlivý a flexibilný, dobre sa s ním robí, neobsahuje žiadne zbytočnosti a kudrlinky, ale to, čo človek pre prácu ozaj potrebuje.
postilion
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Majsner 18. 8. 2012 22:54

postilion: To zní jako reklama na prací prášek. Samé nic neříkající klišé a proklamace, že někdo něco nikdy, ale nikdy, ale opravdu nikdy nevyužije. Ty jsi se té většiny uživatelů ptal? Nebo další chytrák, co umí zacházet jen s pár funkcemi a podle toho posuzuje, co potřebují všichni ostatní?
Majsner
Junior

Odeslat příspěvekod argo47 21. 8. 2012 21:20

Já používám ProShow Gold a jsem s ním spokojen. Dá se sehnat i čeština. 1 rok UPG zdarma, řada výstupů včetně Youtube, bezplatné sdílení, řada video formátů, flash, web, Vimeo, atd.....
argo47
Kolemjdoucí

Předchozí stránka