Rychlé virtuální plochy na windows

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod ybznek 25. 9. 2012 08:12

Hledám nějaký sw, který dokáže rychle přepínat virtuální plochy, jako je v linuxu.

Používám VirtualWin, ačkoliv přepínání oken není vyloženě pomalé, tak není okamžité.

Jaký sw mi doporučíte?

Požadavek:
-Přepínání mezi 2 plochama pomocí jedné klávesové zkratky
ybznek
Junior

Odeslat příspěvekod Milanr1 25. 9. 2012 09:54

Nebo přejít na W8: dva (resp. 3) GUI už v základu.
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod akira.uzai 25. 9. 2012 10:04

Milanr1 píše:Nebo přejít na W8: dva (resp. 3) GUI už v základu.

Jste poněkud mimo mísu. Dotaz zněl na přepínání virtuálních ploch a ne na přepínání různých GUI nad jednou jedinou plochou.

Já osobně bych doporučil alternativní GUI Litestep (zcela nahradí explorer) http://www.litestep.net/, popřípadě BlackBox for Winodws. Které nahradí klasický windowsí desktop unix/linux like desktopem a součástí obou windows managerů je podpora více ploch.
あきらうざい
akira.uzai
Junior

Odeslat příspěvekod ybznek 25. 9. 2012 11:45

akira.uzai
ano, potřebuju přepínat plochy, ne gui

spíš chtěl jsem nějaké doporučení na konkrétní aplikaci co rychle přepíná plochy, to je můj primární požadavek
ybznek
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 25. 9. 2012 12:39

virtual dimension pouzivam jako nahradu virtualnich ploch na ktery sem zvyklej z linuxu.nahrazovat explorer litestepem durazne nedoporucuju pokud jste zvyklej na win pracovat,některy vēci pak nefungujou ten zasah je velkej a jenom to že mam plochy jak v lin je malo,blackbox zasahuje daleko min v tomto smyslu.Ale virtuadimension je sice co se tyce rychlosti ok ma ale jiny muchy.nicmene skousavam par let,de s tim žit
oooooooooo
Pokročilý

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor