Nechce se mi načíst Windows...

Na téma Windows XP, 2000, Me, 98, 95 a starší

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Mertum 24. 4. 2012 16:55

Zdravím
Potřeboval bych trochu pomoct, jelikož jsem co se týče tohoto problému, "amatér". Jednou, když nám v bytě spadli pojistky. V tu dobu jsem byl na PC. Od té doby, když se ho pokusím zapnout, tak mi to dá na výběr: Spustit operační systém klasickým způsobem; Nouzový režim s MS DOS; Nouzový režim s přístupem k síti; Nouzový režim; Poslední známá funkční konfigurace.
Když dám klasickým způsobem, tak se mi tam objeví jen načítání OS a hned se to celé restartuje. Při zapnutí jakéhokoliv nouzového režimu se jen objeví bíle blikající podtržítko ( _ ) a celé se to opět restartuje. Poslední známa funkční konfigurace dělá to samé, jako když ho zapnu klasickým způsobem. Do BIOSU se dostanu. Ještě jsem s tím nic nezkoušel udělat, jelikož jak jsem říkal na začátku: V tomhle ohledu jsem absolutní amatér, proto žádám o radu. Děkuji za případné rady...
Mertum
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milanr1 24. 4. 2012 17:01

1) Servis -> diagnostika závady.
Může se jednat např. o nakopnutý HDD nebo cokoliv jiného.
2) UPS.
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chvalina2 28. 4. 2012 19:29

přeinstalovat system
chvalina2
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 29. 4. 2012 15:01

Kód: Vybrat vše
Když dám klasickým způsobem, tak se mi tam objeví jen načítání OS a hned se to celé restartuje. Při zapnutí jakéhokoliv nouzového režimu se jen objeví bíle blikající podtržítko ( _ ) a celé se to opět restartuje.

Live cokoliv co k tomu určeno a kontrola povrchu,kontrola fs - neboli kontrola konzistence.To ma byt automaticka akce v okamžiku kdy se ti toto stane.V podstatě toto udělaji v servisu - pokud jsou solidni a sděli vysledek,předaji popřipadě funkční,pokud jsou hovada tak přeskoči věci ktere z jejich pohledu je zdržuji - a bude tě čekat ůčtenka za ukrutně strašně moc sofistikovanou opravu disku :-) +instalace systemu+cokoliv co je napadne,obzvlaště otrlí ti dokažou jednim vrzem ještě prodat novej disk a třeba ramky :-)
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor