soban píše:EnableBigLba registry value to 1 in the following registry subkey:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Atapi\Parameters\
A poděkuj Sobanovi.
Platí až po restartu OS.
|
|
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
soban píše:EnableBigLba registry value to 1 in the following registry subkey:
Milanr1 píše:Tak ho prostě vytvoř.soban píše:EnableBigLba registry value to 1 in the following registry subkey:
A poděkuj Sobanovi.
Platí až po restartu OS.
Milanr1 píše:Tak ho prostě vytvoř.soban píše:EnableBigLba registry value to 1 in the following registry subkey:
A poděkuj Sobanovi.
Platí až po restartu OS.
DennyNet píše:Jo a ta opravný balíček Q331958_WXP_SP2_x86_csy.exe mi nejde nainstalovat.
Milanr1 píše:Tak ho prostě vytvoř..
Ale: APPLIES TOsoban píše:Jinak proč jsi si neprostudoval tento odkaz http://support.microsoft.com/default.as ... -us;303013 co jsem ti dal ?
Je o povolení LBA 48 v WXP.
Petr_S píše:Ale: APPLIES TOsoban píše:Jinak proč jsi si neprostudoval tento odkaz http://support.microsoft.com/default.as ... -us;303013 co jsem ti dal ?
Je o povolení LBA 48 v WXP.
Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Microsoft Windows XP Media Center Edition
Microsoft Windows XP Home Edition SP1
Microsoft Windows XP Professional SP1
Microsoft Windows XP 64-Bit Edition Version 2002 SP1

Petr_S píše:WinXP SP3 EnableBigLba vůbec nezná, je tedy naprosto zbytečné ho vytvářet.
DennyNet píše: Notes jsem koupil v roce 2005 s originálním Win XP Home SP2 ale původní disk tam byl 60GB IDE Toshiba nebo Seagate.
Problém je ten, že jsem v roce 2008 upradoval na 160GB IDE Seagate, ale původní img od Toshiba je vytvořený pro ten 60GB hdd a tak jsem se bál, že se to z tý img neobnoví správně.
Z "originalniho CD" spustil klasickou instalaci Windows XP Home SP2 CZ a aktivace proběhla bez problémů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník