Denny toto už neni znalostech ale opravdu o blbosti...
- Kód: Vybrat vše
pokud jste se chtěli podívat na "super" PhoenixBios tak jsem připravil obrázky:
Můžeš sdělit jeden jediny důvod proč pokud pastneš screen - neotevřeš volbu HDD kde k ni maš mimochodem znamenko plus - takže je rozbalovaci?.Ukazal bych ti velmi pravděpodobně že mimo voleb co ty zminuješ takže žadna

je tam třeba volbba autodetect,ručně zadat velikost a to na konkretnim HDD.Nejde o to že by ti to pomohlo ale o to že v okamžiku kdys napsal nic - bylo jasny že ani v tom blbym biosu si nedaš namahu ho projit...
Proč Knoppix co proboha blbnete s Knoppixem?Knnopix neni dobra volba pro Dennyho,když existuji distra ala gparted,parted atd.A proč s ho chtěl instalovat?Ne že by nešel,jeden přikaz a jde i na disk ale je to livko primarně.A hlavně už vidim jak v Knoppixu je Denny schopen smysluplně sdělit co vidí - co vidí neznamena mimochodem jenom odpověd vidim oddil o velikosti X a vidim disk o velikosti x.
Stahni gparted proboha živyho - live distribuce specializovana na praci s disky + pochopitelna i pro tebe - tim myslim krasně vidiš ihned vše - včetně flagů atd.Kobercový nalet - odstranit vše - nasledně vytvoř dva oddily - Data pojmenuj datovej System pojmenuj ten kde budou XP,naformatuj na NTFS,oddilu system dej přiznak active.Reboot - instalačka XP a instaluj na DATA.A?
Zsadně vychazim z jedne věci vždycky - a to se některým nelibí.Pokud se to neděje 99 procentům populace,nemaji s tim problem - je problem mezi židli a klavesnici.
nejlepe rovnou s SP3 - na integraci balicku primo do iso se da pouzit nLite
na to se použiva dejme tomu isobuster a přikaz WindowsXP-KB936929-SP3-x86-CSY.exe /integrate:C:\XP
Důvodem je že nlite vam může zatopit v některých připadech až budete potřebovat po pul roce udělt určitou operaci v cmd
Co když se v tom Knoppixu vytvoří jeden oddíl přes celý disk, tedy 160 GB? Co potom vidí Windows?
Samozřejmě může ale z principu je uplně jedno jestli rovnou si připravi syste+data nebo necha souvisle - můj postup mu ušetři ovšm krok - kurna chtěl bych mit system a data zvlašt a bude to dělat ve win nasledně.Což když jsem viděl screen dopadne že bude patrat po tom jaktože ma nepřidělene misto.