- Kód: Vybrat vše
to ooooooooo:
volba "plus" nic nedělá v boot screenu jen se rozbalí a tak se zobrazí typ disku
ST9160821A-(PM)
Denny čim to je že v tvojem připadě si myslim že pokud je tam napsany něco ve smyslu a ted zmačkněte na označenem klavesu takovou makovou tak je to pro tebe nepřekonatelný rebus rozlištit co po tobě chtějí.Celkem humorne thready ale jsou s tebou.49 postů na vyřešeni věci co trva pokud člověk u stroje fyzicky sedí 5 vteřin.
- Kód: Vybrat vše
To jsem stáhnul a spustil (vypalil iso na cd), ale objeví se asi na 5 vteřin program GParted dole na listě je:
Scanning devices .... a pak se program rychle ukončí bez chybové hlášky.
Statisice lidi bezproblemově použivaji s grafickou nadstavbou,jediny Denny ma opět problem
nechceš zvažit povolani člověka co by to pořešil za tebe?
I ten tvůj postarši notas umi bootnout z flashky,popravdě řečeno už jak jsem četl stahl jsem a vypalil iso tak mně bylo divný proč nepoužils gparted na flashce,je to praktičtějši,žadny skladovani placek,stahnu uložim na HDD když potřebuju frk s tim na flashku a použivam.Bubuntu jinak popravdě řečeno je sice i pro meně znalé - aspon se tak profiluje,ale rad bych tě upozornil a hlavně ty co ti radi at použiješ UBUNTU že nasledně v něm budeš pracovat s diskovym editorem a ten bude bud gparted nebo něco na něm založene.
Jediny efekt že misto staženi samotneho bootovaciho gparted budeš stahovat celý UBUNTU - a to se opravdu vyplatí ....
Jinak bootovacich diskeditorů existuji stovky - kdo neni schopen najit pomoci google ani jeden nebude velmi pravděpodobně schopen sam vyřešit vůbec nic.