Zamrzání PC

Procesory Intel, AMD a ostatní

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod MiLuciferius 8. 5. 2012 08:47

Dobrý den, mám problem: když si postím video z netu okamžitě mi zamrzne PC a musím resetovat, děje se to jen u videa z netu. Linx v pohodě proběhne, MEMtest taky v pořádku. Nevíte někdo čím to je? Děkuji Popis PC sestavy mám v podpisu. Vše je nastaveno na default.

S pozdravem
3x ACER S220HQLbd / MB: AsRock X79 extreme4 / CPU: Intel i7 3820 Alpenföhn K2 / RAM 16Gb DDR3 / GPU ATI HD7870 / SSD Corsair Force 3 120GB system + 4,8TB NAS / Win 7 Home 64bit
MiLuciferius
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 8. 5. 2012 09:32

Je to tim že maš prostě roze.rany system s pravděpodobnosti blížici se jistotě.Může to byt cokoliv od problemů s kombinaci flash - prohližeč,po total chaos v filtrech,kodecich atd.Neni rozumne sio přečist faq?Než položiš dotaz - neboli jak pokladat dotaz a co je vhodne udělat než ho položim.Ušetři ti to čas.V system maš zabuidovaných několik věci ktere řiklají nakolik naš system špatně nastavený,špatně fungujici,chybujici.Vypis z nich da aspon ramcovou představu a můžeš s nim pracovat že sděliš do fora do co ta chyby vypisuje.Odpověd maš to rozbitý na tvůj popis je jedina možna všechny ostatni jsou hadání z křištalové koule a čekání co se ujme.
Prohližeč udalosti - filtrace na čas,error a warning - vypis a pastnout.Časem se rozumi rozumne rozpětí ala 24-48 hodin.
Nebo start - napsat powershell - prava myš - spustit jako administrator,to co napišu niže vložit do poznamkoveho bloku,uložit jako problem.txt třeba - jde to i jinak udělat ale timto eliminuju že si se standartnim spuštěnim nebudeš vědět rady.
Textak otevřit - obsah zkopirovat a vložit do okna powershellu a vystup neboli obsah v souboru co se vytvoři pastnout.
get-eventlog system -after (get-date).AddHours(-48) -EntryType Error,Warning | ConvertTo-HTML |out-file D:\warningreport.html
Na disku D najdeš soubor warningreport.html jeho obsah můžeš pastnout,D pokud maš oddil D :-) pokud nemaš uprav cestu.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MiLuciferius 8. 5. 2012 10:34

Hledal jsem stejný problém, alespoň se stejným CPU ale nenašel jsem :-( každopádně jsem udělal jak si napsal, pročítal jsem si to ale asi tomu nerozumím. Přikládám odkaz, tak se na to koukni prosím jestli v tom vyčteš něco ty? Děkuji, že máš snahu mi pomoct.

http://share-rapid.cz/stahuj/uz5w3x2h
3x ACER S220HQLbd / MB: AsRock X79 extreme4 / CPU: Intel i7 3820 Alpenföhn K2 / RAM 16Gb DDR3 / GPU ATI HD7870 / SSD Corsair Force 3 120GB system + 4,8TB NAS / Win 7 Home 64bit
MiLuciferius
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 8. 5. 2012 11:40

Ne - možna tě nenapadlo že share rapid neni to prave a pokud tě nenapadlo že stahovani je přistupne jenom přihlašenym uživatelům a už vůbec tě nenapadlo že žadny sračkoidní download manager si nikdo dobrovolně do PC necpe tak defakto problem je vyřešen.celkem to řika samo o sobě jak se zřejmě chovaš k systemu.Zkus to jinak - přečti si o zakladnich zasadach pro začatečniky - administrace sveho systemu.Přečti si co jsou největši prohřešky - už v tomto threadu jeden mimochodem předvedls nevědomky.
Navic pokud nejsi schopen provest - start - spustit - spustit jako spravce,nasledně otevřit soubor a jeho obsah pastnout bude nejrychlejši pokud si prostě někoho pozveš s kym chvilku posediš a vysvětli ti uplný prazaklady.Tolik času ja osobně nemám..Nic neřeši i když si lidi myslí opak,pokud by i člověk ti řekl že problem způsobuje dll ta a ta.Služba ta a ta.program,doplněk ten a ten,pokud je jasný že zatim neviš jak se dělaji zakladní ukony.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MiLuciferius 8. 5. 2012 13:14

Už tady toho mám dost, pokaždý se Vám nečo nelíbí, k čemu tady teda jste!!!!! Já taky nemám čas tady to všechno pročítat, je toho spoustu. Prostě admini jsou asi už moc nervní :-) tak si najděte neco jiného, škoda tak dobrého fora :-) s bohem
MiLuciferius
Junior

Odeslat příspěvekod kaapoo 8. 5. 2012 14:01

MiLuciferius píše:Už tady toho mám dost, pokaždý se Vám nečo nelíbí, k čemu tady teda jste!!!!! Já taky nemám čas tady to všechno pročítat, je toho spoustu. Prostě admini jsou asi už moc nervní :-) tak si najděte neco jiného, škoda tak dobrého fora :-) s bohem

myslim, ze teraz si sa prejavil viac ako v predoslych postoch. pochop jednu vec - KTO od KOHO CO ziada. v skratke TY od dakoho, aby ti POMOHOL vo SVOJOM volnom case. a pokial ty nemas cas, aby si sa staral o svoj pocitac, necakaj, ze ho budu mat ini.

navyse, fakt to tu zacina byt zle, ked sa dokola riesia tie iste problemy, lebo ludia su lenivi pouzit vyhladavanie.
Zdroj: Foobar / WASAPI / FLAC

Amarok DAC (~ ZERO DAC) > Audio-Technica ATH AD500 + Sennheiser HD 600 (DIY cable) / Denon D-M38DAB + Wharfedale 10.1

Na cestach: Creative ZEN + Jays a-Jays One
kaapoo
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 9. 5. 2012 03:38

Kód: Vybrat vše
Už tady toho mám dost, pokaždý se Vám nečo nelíbí, k čemu tady teda jste!!!!

Můžeš mně poslat soukromou zpravu za řekněme 200 euro to pořešime. :-) Jinak sbohem - slušně a velmi slušně,pokud něco žadaš je lepši varianta,spiš uspěješ - nikdo tu neni od toho aby ti suploval co ti chybí v mozku ,podpora a servis s tim že můžeš mit blbý kecy je placena i u pračky....
oooooooooo
Pokročilý

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor