Koupil jsem si AMD HD 6870 hlavně kvuli mutlaku BFka3, první hra (64 lidí na ultra bez vyhlazování) paráda 50 FPS plynulost sama tak pulhodinky, pak začla druhá hra (jiná mapa) a hned začaly nechutné lagy, freezi, nehratelné nakonec to uplně spadlo, když sem to znova logl tak zas po 5ti minutách krásné plynulé hry zas hrozné freezi a lagy, sem to vypl po hodině zkouším uplně jininou mapu v méně lidech, tak 15 minut paráda a pak zas freezi a lagy, hra se pak stává nehratelnou, vecinou ty lagy zakončí probliknutí všech postav i mé bílou texturou a zas to chvilinku jede na 50 FPS
kamoš má uplně novou Nvidii 560 TI, a dělá mu to to samé jestě sem se mu vysmíval že má takovu grafiku a nejde mu BF3, a ted sem na tom stejně
Pritom poslední měsíc sem BF3 hral deno deně na sve predchozí kartě ATI HD 5770 1GB, a bez lagu ani jeden freez pokles nic, stále sem si držel 30 FPS na vysoké nastavení bez vyhlazování
na té nové grafice jsem doufal v 30-40 FPS na ultra a také je mám 40-50 ale po chvilce začnou ty lagy
sestava v podpisu s predchozí grafikou na které to nedělalo
neví někdo co to muže bejt, ovladače mám aktuální

musíš mít program co zaznamená MAXimalní teplotu, např CPUID HW Monitor 
bylo to v jedné hre, nemám dneska uz cas testovat to víc, zejtra zkusim jinou mapu jinej server a uvidímě, v nejlepším případě se problem uplně vyřeší, v dobrem případě bude stačit pred každou hrou prepnout do okna a z5, a v tom špatném sem měl ted jen stěstí žě mi to hodinu jelo v pořádku bez jedineho freezu