Radeon HD 5850 a otázka monitoru

Zkušenosti s grafickými kartami

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod KineCZek 2. 5. 2012 22:05

Ja tady ted u sebe nemam moznost vyzkouset. Ale vim, ze se umisteni tehle polozky s verzemi Catalystu kdysi menilo. Kazdopadne vis, co hledas, tak preji, abys nasel co nejdriv. Problem to resi, ted uz jen prijit na to, kde tu tabulku hledat.

Je mi lito, ze nemohu pomoci nijak bliz.
Don't think you are. Know you are.
KineCZek
Přeborník roku 2010 Administrátor

Odeslat příspěvekod Lubro 2. 5. 2012 22:14

Přesto díky za rady, nakonec jsem to vyřešil tzv. cestou nejmenšího odporu, kterou mi poradil jeden fešák. Tj. monitor jsem zapojil přes DVI (což je rovněž digital). Teď už mi jede obraz přes celou obrazovku. Pochopitelně pokud ještě přijdu na ten "fígl" s HDMI, může to pak případně přepojit.
Lubro
Junior

Odeslat příspěvekod mmmjack 3. 5. 2012 07:54

Myslím, že mezi HDMI a DVI nepoznáš při tomto použití rozdíl...spíš naopak se vyhneš učitým problémům s nastavením při HDMI propojení (jak sis asi sám všiml). Pro mne bylo (a je) DVI nejjistějsí a bezproblémové propojení. (taktéž VGA analogem, tam ale už občas je pozorovatelné rušení).
Intel Core i3-2100 + Arctic Freezer 7 (fan F12PWM) · 8GB DDR3 · Gigabyte Radeon HD777OC · Gigabyte B75M-D3H · Fractal Design Define Mini (2xF12PWM) · Seasonic G360 · Samsung SyncMaster 225BW (16:10!)
mmmjack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mmmjack 4. 5. 2012 21:06

KineCZek píše:Budou horsi, nez ty stare, protoze nebudou merene sondou. I to ses docetl? Psali to v minulem tydnu uplne vsude. Naopak bych kupoval 235, dokud jsou.

Kine, čili radíš vzít 235P co nejdřív? Vím, nemáš věšteckou kouli, ale přesto. Mám v plánu jej vzít v následujících 2 měsících, dřív na něj prostě nemám, doufám teda, že ještě bude :(
Intel Core i3-2100 + Arctic Freezer 7 (fan F12PWM) · 8GB DDR3 · Gigabyte Radeon HD777OC · Gigabyte B75M-D3H · Fractal Design Define Mini (2xF12PWM) · Seasonic G360 · Samsung SyncMaster 225BW (16:10!)
mmmjack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KineCZek 5. 5. 2012 12:47

Kup ho hned, pokud muzes ty prachy nejak sehnat. Po par mesicich by uz nemusel byt k sehnani, stejne jako ted uz nejde sehnat Scythe SQD, misto nejz je jako "nastupce" Himuro Mini s polovicni hmotnosti a tretinovou odlucnovaci schopnosti.

U spousty veci ted zacina platit, ze "lip uz bylo", aneb "jmenem pokroku se svet fpr.Dell obraci".
Don't think you are. Know you are.
KineCZek
Přeborník roku 2010 Administrátor

Odeslat příspěvekod Lubro 6. 5. 2012 19:05

Tak zatím mám ten monitor LG IPS235P-BN pár dní a vypadá v pohodě...Udělal jsem pár testů na kvalitu monitorů včetně vadných pixelů, problém jsem neviděl a vyzkoušel i v pár hrách - ME3, BF3 či Metro 2033 v rozlišení 1920x1080 a nějaké problémy s odezvou či s "duchy" jsem prozatím neregistroval...
Lubro
Junior

Předchozí stránka