|
|
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Každopádně uvažuju především o Dishnored a FarCry 3 což si myslím ocenění AAA titulů zaslouží, ale asi je pak otázka jestli kvůli tomu nejít do vyššího rozlišení.Carbone píše:Někdy před měsícem jsem četl recenze o GTX 680 a koukal i na ten triangle cool a dle všeho ten triangle cool nechladí nějak výrazně lépe, v idle je dokonce o něco málo hlučnější (1db) než referenční chladič a pokud si dobře pamatuji, tak v zátěži je tižší o 2-3db. Pak jsem ještě četl, že to působí docela levně, jakoby ty lopatky někdo vystříhl z PET láhve. Nakonec jsem ale vzal 680 od MSI se stejným chlazením jako má ta tvá vybíraná, jelikož jiný model za přijatelnou cenu nebyl v tu dobu dostupný. Její chlazení působí taky levným dojmem (měkké, prohýbající se plasty). Předtím jsem měl GTX 470 a ten působil highendověji. Karta je docela tichá, ale v idle má takový nepravidelný zvuk těch větráčků, naštěstí je to na prahu slyšitelnosti a rozeznatelnosti od ostatních větráků ve skříni, takže to nevnímám. U této generace na chlazení šetřili, jak to jen šlo.

Mě spíše zajímá účinnost chlazení.
Pěkná práce.Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků