Nefunkční nvidia panel

Zkušenosti s grafickými kartami

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod 10miki10 11. 5. 2012 16:27

Zdravím, mám problém nefunguje mi Nvidia panel. Zkoušel jsem ovladače od Lenova i od Invidie na W7 32bit i na W7 64bit u toho mi navíc hlásí chybu i samotný ovladač grafiky. Když se snažím spustit Nvidia control panel blikne na mě hláška : Nastavení displeje NVIDIA nejsou dostupná. Nyní nepoužíváte žádný displej připojený k jednotce NVIDIA GPU. Na přední straně notebooku je tlačítko které by mělo manuálně přepínat grafiky - To nejdřív pořád svítilo a po přeinstalaci je pořád zhasnuté tak nevím 8-S

Můj notebook :
Lenovo IdeaPad Y570
Windows 7 Ultimate 32-bit
Procesor : Intel Core i7 2670QM
Grafika integrovaná : Intel(R) HD Graphics Family
Grafika NVidia : NVIDIA GeForce GT 555M
10miki10
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod D3VL3R 19. 5. 2012 08:30

Kdy ten problém začal? Instaluj ovladače výhradně od výrobce...
Desktop:
AMD Phenom II X6 3.8GHz, GTX570-OC, 8GB DDR3, 1.3TB, M4A89TD PRO​/USB3, Win7 a Win8

Notebook:
SAMSUNG RF511, Windows 8 Pro (Core i7, GeForce 540M, 6GB RAM)

Tablet a Tel:
TF300t, Xperia P

Google+: +Lukáš Vaculík
Twitter: @D3VL3R
D3VL3R
Junior

Odeslat příspěvekod Sasakr 27. 5. 2012 01:00

Mám problém s vynucením FXAA, konkrétně u GTX560. Když ho vynutím globálně, tak funguje, ale pro jednotlivé herní profily to nefunguje, hra je zkrátka bez vyhlazení. Dělá vám to taky? Ovladač jsem teď aktualizoval a je to furt stejné, aktuálně mám 301.42 ovladač grafiky a Verze programu je 4.4.730.0. Zkoušel jsem hledat, ale kupodivu jsem tento problém nikde nenašel.
Cz: Pes Filipes
Ru: Собака Филисобака

946
Sasakr
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 27. 5. 2012 06:29

Kód: Vybrat vše
Nastavení displeje NVIDIA nejsou dostupná. Nyní nepoužíváte žádný displej připojený k jednotce NVIDIA GPU.

Hlaška měla pokračovat - momentalně frčite na integrovane Intel bla bla bla ...Jedeš na integrovane.pokud se mrkneš do biosu nevim jak tento konkretni typ mam stejnou značku ale jiny model tak tam maš tři volby jak se ma chovat přepinaní.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 10miki10 12. 9. 2012 15:56

Bohužel nikde v BISU to není :/ Zkusil jsem jestli mám aktuální verzi biosu a mám... Řekl bych že problém je někde v optimusu...
10miki10
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mmmjack 13. 9. 2012 11:53

A mas posledni ovladace z webu vyrobce tveho NTB?
mmmjack
Mírně pokročilý