|
|
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Peace18 píše:To neni reseni pouzivam IP TV od o2 takze musim mit STB....
hunter21 píše:Servis manual k tomu TV hovori, ze tento TVP nama vstup S-Video.
Ak som dobre pozeral, tak ma dva vstupy.
1. Scart vzadu
2. RCA vpredu
Scart ma moznosti vstupov:
1. CVBS (Video compozit)
2. RGB
a ma moznost vystupu (Video OUT signal CVBS)
RCA ma moznost len vstupu. (Video IN signal CVBS)

hunter21 píše:Drzim sa popisu, ktory si uviedol a tym je, ze prepajas graficku kartu ATI9550 s TVP Panasonic TX-28LK1P a tiez sa drzim uvedeneho obrazku kde je vyobrazeny konektor S-Video + Scart a popis rozlozenia signalov na pinoch.
Kabelaz k tej karte je podla balenia ako som uviedol.
Su rozni vyrobcovia, ktori pouzivaju rovnaky graficky cip a maju obchodne znacenie grafickej karty ATi9550. Namatkou mozem menovat Asus, MSI, Gainward, Manli atd...
Kazdy vyrobca si ku karte dodava vlastne prislusenstvo napr.kabelaz, chladenie prip. pametove cipy To ako je kvalitna ta kabelaz v skutocnosti bude zrejme zavisiet na cene za komplenty vyrobok. Taki vyrobcovia ako Manli, nakupia lacno referencne dosky od ATI, otestuju ich a daju na ne svoju znacku. V snahe urobit konkurencne vyhodnu cenu na rovnaky vyrobok nesie so sebou riziko, ze prislusenstvo bud nebude ziadne, alebo bude pochybnej kvality. Tolko ku kabelazi.
Tak ako vidim na tom obrazku s vyobrazenim konektorov, mas prepojene signaly:
Pin 2 GND Ground (C) + Pin 3 Y Intensity (Luminance)...
Tym vytvaras skrat jasovej zlozky na zem. Ako som spominal je mozne, ze sa takymto sposobom vystup na gr. karte prepne z S-Video na Video Composit. Pokial sa to nenastavuje v ovladacoch gr.karty a karta nema iny video vystup oznaceny ako TV-OUT, tak je dost pravdepodobne,

Uživatelé procházející toto fórum: dan.azo, wailord a 2 návštevníků