ahojte,
hladam pre znamych router.
Maju 100mbit internet. Hladam nejaky router, ktory by daval WAN => LAN aspon tych 70-80Mbit po kabli (teraz maju napriamo pripojeny iba jeden pocitac, aby nepocitovali, ze im to ide pomalsie). na rychlosti wireless (s wpa2) nezalezi, len aby bola.
USB nepotrebuju.
Mam dobre skusenosti pomerne s asusmi (sam mam wl 520gu s tomato firmwarom), ale mali slabe throughputy WAN > LAN (okolo 40Mbit).
Nemate daky typ na router do cca 30€, nech sa tam da dat alternativny firmware a mal by dostatocny WAN => LAN throughput na kabli?
Najblizsie mozne, co mi napada je TL-WR1043ND, ale ten uz stoji okolo 55€ a ma USB, ktore oni ani nevyuziju.
Dakujem.
-- 22. 4. 2012 20:49 --
ako dobra volba mi zatial vychadza D-Link DIR 615 a nahrat DD-WRT. mate niekto skusenosti?

Donedávna jsem měl možnost internetu pouze 8Mbit. Nyní se u nás v domě konečně rozjel net po optice a rychlost přes kabel je cca 90Mbit. Ještě nedávno jsem používal spokojeně tento WIFI router:
A jelikož nejsem až takový znalec, co to je to WRT? Jestli jsem to našel správně, je to nějaký update FW? Díky moc