Herní klávesnice a myš.

Počítačové periferie a další kategorie hardwaru, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Ernyy 9. 5. 2012 20:20

Zdravím. Chtěl jsem se zeptat jaký je váš názor na tyto klávesnice,myši a která z nich je podle vás lepší.
http://interlink.tsbohemia.cz/microsoft ... 97151.html Nebo
http://interlink.tsbohemia.cz/razer-pro ... 36676.html
a myši.
http://www.mall.cz/herni-mysi/trust-gxt ... ming-mouse
http://www.gameexpres.cz/herni-prisluse ... 13340.html

Díky moc za váš názor.
Ernyy:)
Ernyy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The Shitman 9. 5. 2012 20:29

Co se týká myši, tak tam doporučím Logitech G500 nebo G700. Cenový rozdíl je minimální. Sám mám doma G500 hned od doby, co přišla na trh, a jsem vcelku spokojený. "Nekonečné" scrollování je věc, díky které už krysu jiného výrobce nechci ani vidět. :)

Herní klávesnice v malíku zrovna nemám. Ten Mrkvosoft z odkazu by měl být podle referencí fajn, ale v rukou jsem ho, myslím, nikdy neměl. Třeba Logitech G105 by mohl být taky dobrý.

V každém případě u periferií platí to, že před nákupem se vyplatí zkoušet a zkoušet a zkoušet. Zajdi si do nějaké větší prodejny, nech si před sebe vysázet myšky na pult a osahávej. To, co sedí mně nebo tomu, co napíše další příspěvek, můžeš ty proklínat. ;)
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz

If I drink alcohol, i am alcoholic. So if I drink Fanta, am I fantastic?
The Shitman
Moderátor

Odeslat příspěvekod Ernyy 9. 5. 2012 20:52

Ok díky moc)) Zkusím si teda někde zajít a ošahat myšky jak říkáš :D. U těch klávesnic se pořád nemůžu rozhodnout./
Ernyy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gemo604 9. 5. 2012 21:12

tak ja by som ti tiez doporucil G500 tiez ju mam rok a pol a bez problemov. Naopak tu steelseries by som neodporucil vzhladom na to, ze znamy nejaku SS(zda sa mi ze XAI) 3x reklamoval az nakoniec na moju radu vymelil za G500 a odvtedy spokojnost. Kup si od nich tak akurat podlozku Qck, maju aj s motivmi Diablo3. A klavesnicu by som asi skusil tu Microsoft mne sa tiez paci mal som zatial dve od MS a vzdy plna spokojnost teraz mam Natural keyboard 4000 a keby bola podsvietena tak je to naj klavesnica na hranie(aspon pre mna)
gemo604
Junior

Odeslat příspěvekod Ernyy 9. 5. 2012 22:31

A co klavesnice Logitech illuminated? Sice neni herni ale hodne se mi libi. Zajimalo by me jak se na ni hraje))
Ernyy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The Shitman 9. 5. 2012 22:48

Právě teď z ní píšu. Mám ji asi dva roky a naprostá spokojenost. Píše se na ní krásně a co se týká hraní, tak ani tam si nemůžu stěžovat. Je ale fakt, že v posledních letech šlo moje hraní trochu do pozadí. Na lítání po LANkách už není čas. :))

Mám ji jak já, tak i KineCZek. Oba myslím jako hlavní klávesnici. Pokud tě zajímá něco konkrétního, rádi odpovíme. ;)
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz

If I drink alcohol, i am alcoholic. So if I drink Fanta, am I fantastic?
The Shitman
Moderátor

Odeslat příspěvekod Ernyy 10. 5. 2012 06:31

Napsal sem ti SZ:)
Ernyy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Matysek 10. 5. 2012 12:29

M.
Microsoft Natural 4000 ... pravda, neni odezvou tak rychla, jako treba Lycosa, nema posveloni jako Lycosa/BWidow/L. Illu, ale za to je desne navykova na rozlozeni. Jak si na ni tlapky zvyknou, uz ji nedas z ruky. Na psani dokumentace, radeni s Vi/Vim dokonala nebo treba WoW (shift/alt/ctrl + cokoliv se neztratila ani v Arena 5v5 2000+/Raid tanking).

Razer eXactMat podrucku s mysidlem pod krysu + Natural ... nic vic si nemuzes pro tlapka prat
V historii mel moderator za ukol udrzovat poradek, vecnost a tematickou cistotu na forech. Dnes slouzi vylucne k tomu, aby kazdy kun, ktery zabloudi do staje byl radne vykartacovan, okovan, nakrmen a byl mu zalozen opatrovnicky fond.
Matysek
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KineCZek 10. 5. 2012 12:45

Ja osobne mam illuminated + G700. Mam to tak uz dlouho, mozna ty dva roky. Klavesnice je stale jako nova, excelentne ticha. Bez znamek pouziti, coz je maly zazrak.

Srovnano s Microsoft X6, ktere po roce a pul prestalo fungovat par tlacitek a z nekterych se odirala barva, Logitech po +/- stejne dobe stale jako novy.

S Razer ExactMat + ExactRest souhlasim, Natural klavesnici jsem mival, ale ted jsem privyknul illuminated a vim, ze pohodlnejsi (dotisk, zdvih, TICHOST i po dvou letech!) klavesnici jsem NIKDY nemel. Opravdu nikdy.
Don't think you are. Know you are.
KineCZek
Přeborník roku 2010 Administrátor

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor