Velký export z PHP do PDF

C++, C#, Visual Basic, Delphi, Perl a ostatní

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod kemir69 20. 5. 2019 14:29

Potřebuji vygenerovat cca 1000 listů z PHP do PDF. Zkoušel jsem MPDF60, ale narazím na velkou náročnost provádění skriptů na straně MPDF. Zjistil jsem, že i díky stylům můžu vygenerovat maximálně 150 listů - stran.
Poradí někdo jak na takové velké exporty?
kemir69
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Doggg 20. 5. 2019 21:40

Drahne doby zpět jsem řešil generování cca 4000 stranek. Také při tom generátor padal (tuším paměť), nakonec jsem to řešil tak, že jsem generoval bezpečny počet a pak ta PDF spojoval expost.
Doggg
Junior

Odeslat příspěvekod kemir69 21. 5. 2019 10:51

... a jakým způsobem jste dělal do "spojování"? V PHP nebo jinak?
kemir69
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Doggg 21. 5. 2019 12:50

Php - ta knihovna to snad přímo uměla...
Doggg
Junior

Odeslat příspěvekod kemir69 22. 5. 2019 14:17

bohužel u PHP jsem takovou funkci nenašel. :-(
kemir69
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Emil Pastelka 22. 5. 2019 19:11

Ne přímo PHP, knihovna pro práci s PDF, například https://github.com/hanneskod/libmergepdf
Emil Pastelka
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod iv@n 23. 5. 2019 22:26

to potrebuješ vygenerovať jeden 1000 listový pdf dokument alebo 1000 jednostranových dokumentov?
ja som používal fpdf knižnicu, ale tak dlhé veci som tam netestoval.
kde ti to beží, na lokále/shared hosting/vlastný server?
mitsubishi pajero 3.2
suzuki swift 1.3
iv@n
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kemir69 23. 5. 2019 23:52

potřebuju vygenerova přes 1000 listů do pdf.
a běží mi to na hostingu.
kemir69
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kemir69 24. 5. 2019 16:32

nemáte někdo zkušenosti s tímto: https://github.com/libremente/PDFMerger
???
kemir69
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Doggg 24. 5. 2019 17:55

Na jakou zkušenost se ptás? To použití je zhruba na stejně radek jako tvůj dotaz, tak to zkus ne?
Doggg
Junior

Odeslat příspěvekod kemir69 24. 5. 2019 19:33

promiň, za dotaz. já to samozřejmě zkusil, ale nejde mi to ani podle návodu. ten dotaz možná měl znít jinak: co je v návodu špatně???
kemir69
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Doggg 25. 5. 2019 01:02

Tipnul bych si, že v návodu je špatně to, že tam chybí věta ať s tím pracuje někdo kdo tomu rozumí...

Neber to zle, ale podle úrovně dotazů a třeba i reportu domnele chyby nějaké existující a testované knihovny, to radši zadej někomu kdo to napíše a zprovozni za tebe...
Doggg
Junior

Odeslat příspěvekod kemir69 27. 5. 2019 10:25

tvrdím o sobě, že se pokouším programovat. našel jsem tyto stránky, kde jsem se dozvídal pro mě něco nového.
byl jsem vždycky rád a poděkoval jsem, když mi i někdo poradil. myslím, že to je i smyslem tohoto fóra. asi se mýlím.
ale díky za radu, už tady nebudu otravovat.
kemir69
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Doggg 27. 5. 2019 11:14

Kemire je to nějaké reflexi:

a) někdo ti tu doporučí relativně pěkně hodnocenou knihovnu, ty si vybereš jinou, s jedním hodnocením. Neříkám, že je to nutně směrodatné, ale minimálně to značí jak moc je knihovna rozšířená mezi lidmi

b) něco vyzkoušíš- nenapíše jak, co to hlásí za chyby (zprvu ani nenapíšeš, že jsi to zkoušel),ale tvůj primární dotaz je co je v návodu špatně?

sorry, ale na to nema většina lidí náladu probírat a procházet...
Doggg
Junior


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků