RSS - převod na celé články

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Milfried 3. 12. 2008 20:13

Existuje nějaká metoda nebo webowá aplikace (něco ve stylu Feedburneru), kterou je možné stahovat pomocí RSS celé články (tj. ne jen několikařádkové perexy) z libovolných webů?

Moje představa toho je taková, že do nějaké aplikace na webu zadám RSS ardesu, tato aplikace vytáhne z dotyčné adresy celé články a nabídne svoji RSS adresu, kterou když pak zadám do čtečky tak ta stáhne celý článek ....

Potřebuji celé články do PDA, které když je v kolébce, postahují se RSS odkazy ... ale bohužel jenom titulka a dvouřádkový popis. Když pak chci například ve vlaku článek přečíst, musím se připojovat na net atd ... je to nepohodlné a stojí to peníze. Dobré by bylo nastahovat si (formou RSS perexu) celé články a ty si pak přečíst.
Milfried
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vebloud 11. 12. 2008 01:37

To záleží na tom, jestli zdroj posílá celé články do RSS. Těžko můžeš chtít po čtečce, aby stahovala něco, co jí zdroj nedá.
Pokud zdroj dá celé články, ale čtečka ti stahuje jenom perexy, pak je chyba v nastavení nebo ve čtečce. Mám takový pocit, integrovaná čtečka v Opeře(desktopové) co mám já stahuje hned celý článek a ne, až když si na něj kliknu.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.

Moderátor diskuzního fóra Živě.cz
Vebloud
Moderátor

Odeslat příspěvekod honza987 2. 6. 2012 17:45

http://fulltextrssfeed.com/
Jestli víte, tak pište další.
honza987
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 2. 6. 2012 21:11

Oživování mrtvol? Tři a půl roku mrtvé téma...
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod honza987 2. 6. 2012 22:01

Měl jsem zakládat další?
Jestli tu je novější diskuze na stejné téma tak odkaz a zamknout :)
honza987
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 3. 6. 2012 09:28

Než oživit tak dlouho mrtvé téma je lepší založit nové. Protože za tu dobu se hodně věcí může změnit a původní informace už dávno nemusí být pravda.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vasek7 3. 6. 2012 10:06

Metoda je jednoduchá. Stačí stáhnout RSS, podívat se, kam vedou odkazy, stáhnout HTML, rozpoznat text článku, postahovat obrázky, zmenšit je a všechno uložit do koncového zařízení. Implementace neni triviální. Hodně štěstí ;-)
vasek7
Junior

Odeslat příspěvekod honza987 3. 6. 2012 13:19

to: Bari007
Ty dva příspěvky na které jsem navazoval nejsou jednak dlouhé a také bych řekl že jsou stále aktuální :D
to: vasek7
Tak triviální není pro mě, pro programátora to bude brnkačka :)
Proto se ptám na již existující implementace a jednu jsem tu již poslal..
honza987
Junior

Odeslat příspěvekod gandor 3. 6. 2012 18:16

honza987: Pre programatora to brnkacka nieje a nikdy nebude. Chce to nejake velmi zlozite algoritmy a asi aj dost velku bazu znalosti - pre odlisenie navigacie, reklami, dalsieho textu, ktory neni clanok atd.
Robit to pre jednu stranku bude pravdepodobne skutocne lahke. Spravit to univerzalne a naozaj funkcne - praca tak pre spolocnost typu google alebo minimalne pre nejaky VS vyskumny projekt...
gandor
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod honza987 3. 6. 2012 22:57

gandor:
Tak v tomhle vlákně jsem původně o filtrování reklam, či složitějších funkcích neuvažoval :)
Ale v jiném pravda že ano :D
viewtopic.php?p=8885192#p8885192
honza987
Junior

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor