[PHP] nalezení a přejmenování souboru v adresáři

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod pupin1 23. 12. 2017 11:54

Pro zobrazeni web kamery pouzivam php a vse fungovalo ted mame novy stroj a ten kazdy den zapisuje do nove slozky a neda se to zmenit. menit to musim rucne v php. potreboval by jsem pomoct s tim aby php vzdy slo do nejnovejsi slozky v dane ceste. pripojuji cast php. $dir = "/www/kamera/192.168.20.21/2017-12-23/";
v php nedelam vse jsem nasel tady na foru.predem dekuji
pupin1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Just_jo 23. 12. 2017 15:27

Stačí generovat poslední složku přes php fci "date"

Kód: Vybrat vše
date('Y-m-d')
Just_jo
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pupin1 23. 12. 2017 18:00

Just_jo píše:Stačí generovat poslední složku přes php fci "date"

Kód: Vybrat vše
date('Y-m-d')

no to jsem testoval ale nevim kam to presne napsat takze mi to nejede
pupin1
Kolemjdoucí

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků