Zdravím lidičky,
doma mám D-Link DSL-2641R a mám problém (možno banálny) ale chcem vedieť čím to je a ako chybu odstrániť.
Takže k veci: Všetko je ok až na to keď idem sťahovať wow-ko (prosím neodsudzovať) myslím keď sa mi to ťahá z netu. Sťahujem z ofi servru a problém je taký, že pri inštalácii mi stiahne 20-50MB dát a potom sa postupne (rádovo pár sekúnd) spomaľuje sťahovanie až nakoniec je na nule a nesťahuje sa nič. Ak sťahovanie preruším a zapnem znova toto sa opakuje.
Mylsím si, že problém je v routeri pretože čítal som na nete, že môže to sťahovanie blokovať.
Jediná možnosť ako si hru stiahnuť je dať PC do Safe mode with internet a sťahovať to takýmto spôsobom. Takto mi to beží úplne v pohode bez prerušenia.
Taktiež by sa to teoreticky dalo vyriešiť keby som PC zapojil k netu "naostro" bez routera ale tu nejde o stiahnutie hry ale o riešenie problému.
Pri sťahovaní:
nemám nič iné zapnuté (skype hamachi icq) proste nič
nič nesťahujem
nepozerám videá na YT
ludia mi radili aj vypnúť FireWall no ani tak to nepomohlo. takže logicky som prišiel na to, že to bude chyba v routri len nejaké banálne nastavenie alebo niečo také.
No v routroch sa moc nevyznám takže sa v tom nechcem babrať a naslepo odškrkávať políčka dúfajúc, že to pôjde.
Za odpovede ďakujem