jaký denní FUP je O2 Mobilní internet sada - 3 měsíce intern

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod trenttino 31. 5. 2012 17:41

Jaký denní FUP je u O2 Mobilní internet sada - 3 měsíce internetu v ceně.
dík
trenttino
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 31. 5. 2012 18:25

100 MB
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KineCZek 31. 5. 2012 18:49

Dluzno podotknout, NEDA se nijak navysit, dokoupit, sloucit z dalsiho dne ... nic.
Don't think you are. Know you are.
KineCZek
Přeborník roku 2010 Administrátor

Odeslat příspěvekod trenttino 31. 5. 2012 20:27

Ja jsem se teda docetl ze by mel byt FUP 500MB na den,tak ted fakt nevim.
trenttino
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 31. 5. 2012 23:10

Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KineCZek 4. 6. 2012 12:00

500MB na den opravdu kdysi limit byval, ale uz davno neni. Ted je to 100MB a tak to zustane do doby, dokud se najde dost ...lidi... , kteri za to budou ochotni ty penize platit.
Don't think you are. Know you are.
KineCZek
Přeborník roku 2010 Administrátor

Odeslat příspěvekod Reku 22. 6. 2012 07:18

Na aukro.cz se prodávají karty s "verze 07/2011" nebo 05/2010.... A u těch by FUP zatím být neměl. Sám jsem po zavedení nesmyslu 100 MB na den aktivoval starší sim kartu, a je bez FUP. Ale samozřejmě záleží na O2, jestli s tím něco udělá.... Takže na vlastní riziko můžete zkusit.
Pokud verze není v aukci uvedena, stačí se zeptat. Je to na druhé straně obalu vedle SAP kódu.

-- 22. 6. 2012 07:20 --

Může se ale vyskytnout problém, že bez dobití alespoň 200 korunami SIM karta nepojede v modemu, kde už alespoň jedna akční SIM bez dobití byla. Mám vyzkoušeno.
Reku
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod czatlantis 26. 6. 2012 13:49

Já mám hrozně starou SIMku (ještě Eurotel), předplacenka a tam už teda FUP asi po roce mám při aktivaci internetu v mobilu za 40kč/týden :-(
Ale není tam při připojení na den - bez aktivovanýho balíčku když pustím net tak za 30kč/den mám naprosto bez limitu. Což mi zezačátku přišlo, když jsem se nezajímal o tarify, že je to naprosto normální (na měsíc 900kč), protože podnikatelskej tarif bez FUPu stojí kolem těch 900taky.
Na takový to denní používání už je to moc drahý (na to byl ideální ten internet v mobilu za 40/týden), ale když nouzovka něco potřebuju na jeden den tak se to dá
czatlantis
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 17. 8. 2012 07:43

FUP 100 MB za den je už asi na všech mobilních sadách O2. I starých..n
Reku
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BINY 18. 8. 2012 13:37

Na té 3měsíční předplacené edici je sice psán FUP 500MB na měsíc... ale není to pravda. Není tam totiž žádné FUP. Tím Vás O2 krásně naláká že Vám to bude stačit a jak přejdete po 3měsíční době na paušální platbu tak to vyčerpáte během prvního dne :-) Kupuju si ty karty pravidelně do iPada a limit tam opravdu není žádný. :-)
BINY
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reku 22. 8. 2012 11:04

Fakt ? A kdy jsi aktivoval poslední sim ? Zkušenosti ukazují, že i na starých je od aktivací v červenci FUP....
Reku
Kolemjdoucí