Služby Google ve výchozím jazyce v Angličtině

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod peta809 8. 5. 2012 17:13

Zdravím, jak mám změnit výchozí jazyk u služeb Google z angličtiny na češtinu? Vždy při přihlášení do Google+ nebo třeba do Bloggeru či po nakouknutí do obchodu Play na PC mám obsah v anglickém jazyce. U Google+ a Bloggeru je to naštěstí potom v jazyce českém. Předem dík za rady. Používám internetový prohlížeč Google Chrome ve verzi 18.
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
peta809
Junior

Odeslat příspěvekod Abox 8. 5. 2012 17:27

Nastavit uprednostnovany jazyk..? Predpokladam, ze to bude v Chromu stejne jako v IE, i Opere.
Ja si nastavuju vzdy ceske nabidky, ale vychozi jazyk pro stranky zase anglictinu. Nejak mi Google v cestine nevyhovuje.
Abox
Pokročilý

Odeslat příspěvekod peta809 8. 5. 2012 17:36

A jak mám teda tu češtinu nastavit? Tvoje odpověď mi nepomohla! Nikde jsem to v Chromu nenašel.
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
peta809
Junior

Odeslat příspěvekod Bruno2 8. 5. 2012 17:54

Zadej si adresu: chrome://settings/languages . Je tam nastavení jaké jazyky preferuješ.
Jednostlivé služby na Googlu mají pevně nastavený jazyk (pokud jseš registrovaný uživatel). Jde to nastavit přes ozubené kolečko na stránce - ne v Chrome (vpravo nahoře kousek pod černým pruhem) a nastavení (settings). Jako první bývá jazyk.
Bruno2
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 9. 5. 2012 20:39

Vyřešeno přeinstalací Chromu :-D
peta809
Junior