Zmenšení písma na části stránky Seznam.cz?

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Serifus 15. 5. 2012 21:48

Zdravím! Nějak se mi zmenšilo písmo na části stránky Seznam.cz. Zní to jako banalita, ale už jsem zkusil snad všechna nastavení a furt je to stejný. Viz přiložený obrázek.

Chrome a Firefox jsou v pohodě. Ale v IE to vypadá takhle. Může mi někdo prosím poradit, jak místo, kde jsou napsaný svátky na aktuální den zvětšit na úroveň ostatních věcí okolo? Děkuji předem.

Obrázek
Serifus
Junior

Odeslat příspěvekod Serifus 16. 5. 2012 00:23

Serifus
Junior

Odeslat příspěvekod Milanr1 16. 5. 2012 08:22

Vyčištil sis sušenky?
Máš kolečko na myši a Ctrl na klávesnici?
ANO:
Tak co řešíš? :-)
NE:
pořiď si plnohodnotnou myš a klávesnici.
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Serifus 16. 5. 2012 10:38

Jj. Tak tuhle reakci jsem tak trochu čekal. Zkus si kliknout na odkaz toho obrázku. Pokud zvětším stránku kolečkem, tak se zvětší celá. Poměr písem v místě, kde jsou napsány svátky a zbytku stránky se nezmění. Takže je to k...
Serifus
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 16. 5. 2012 11:05

to není tak úplně pravda...

na jednotlivý elementy stránky můžou být aplikovány styly s rozdílnou definicí měřítka/velikosti (em, px, pt, ...)

takže zatímco jiný prohlížeče s měřítkem nakládají po svým, IE to dělá superstandardně, jako to u něj bylo zvykem odjakživa...
internetový nihilisty střílím na potkání...jsi si jistej, že dokážeš ustát aspoň jeden zásah a získat tak čas na útěk, než znovu naláduju?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod Milanr1 16. 5. 2012 13:11

Fakt Ti vadí taková prkotina? :-)
V 64-bit OS WNT řady 6/WIE-64 se zobrazuje home page Seznamu zcela korektně.
32-bit OS WNT řady 5 nemám po ruce, jen WXPP/64 + WIE 8/64, kde je opět vše korektní.
Nenapsal jsi verzi OS/WIE.
Pokud používáš WIE v.8|9|10, můžeš zvolit (pro danou stránku/web/site) Compatibility View (=> rendering stránky pomocí engine WIE 5/7).
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Serifus 16. 5. 2012 16:15

No... Bylo to na XPčkách 32 bit a v IE 8. Kamarád to zkoušel v IE9 na Win7 a šlo mu to bez problémů. Když přepnul na IE 8, tak to měl stejně doj.baný jako já. Takže asi IE?
Serifus
Junior