špatná kvalita zvuku na youtube

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod hudyrock 25. 6. 2012 22:20

Zdravím,
poslední dobou mám problém s kvalitou zvuku na youtube, zvuk je špatný ve všech prohlížečích a pouze na mém počítači. Problém se vyskytoval jenom občas ale posledních 14 dnů je zvuk šílený, přirovnal bych ho k nahrávání hlasitého koncertu laciným mikrofonem v telefonu.
U nějakých písniček to dělá víc a u nějakých míň u této http://www.youtube.com/watch?v=Wa5B22KAkEk je zvuk uplně nejhorší (i při nejvyšší kvalitě).

Nemáte někdo tušení čím by to mohlo být?
hudyrock
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hudyrock 29. 6. 2012 19:08

nikdo nic? :-(
hudyrock
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod janch32 29. 6. 2012 19:48

Je to chyba Flash playeru. Jdi do ovladavích panelu, tam klikni na ikonu flash playeru. Potom v kartě "Storage" klikni na "Delete All", zaškrtni "Delete all audio and video bla bla", potom na "Delete Data" a nakonec restartuj prohlížeč. Pokud to nepomůže pak jedině zkusit jinej prohlížeč, nebo reinstalovat flash player
janch32
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hudyrock 30. 6. 2012 13:02

Super! pomohlo to, děkuju moc ;)
hudyrock
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anemarie 25. 11. 2012 17:20

Prosím Vás nemůžete mi vysvětlit ten postup víc "pro blbý" mám taky tento problém na youtube se špatnou kvalitou zvuku,jdu na ovládací panel,pak už teda nevím,jak se dostat k té kartě storage..dík
anemarie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 25. 11. 2012 22:44

Ve svém postupu jsi zapomněl na jeden krok, kterým je položka Flash Player v Ovládací panely\Systém a zabezpečení. Pak se ti otevře nové okno, kde máš jako první záložku Úložiště.
Bari007
VIP uživatel

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor