nádherně jsi vysvětlil, proč stamilony počítačů všemožných OS živí hackerské botnety, aniž by hackeři museli hnout prstem.
BFU se prostě přihlásí sám!

|
|
Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Pokud chces provest to, co bylo u WXP mozne pomoci volby "opravit" behem spustene instalace z originalniho instalacniho CD, tak to bohuzel u W7 mozne neni.
Taky by se mi to uz nekolikrat hodilo.5h1nj1 píše:Trochu soudnosti, panove. Ja vim, ze to cloveka svadi k takovemu tomu "elitarstvi", kdyz narazite na nekoho, kdo se vam zda jako amater, ktereho byste snad ani nenechali obsluhovat kalkulator, ale zkuste trochu sirsi pohled na vec.
Hele, ne všichni jsou idioti, znám i starší lidi (převážně fotografy) , kteří počítač sice využívají pouze k nahrávání fotek na internet, ale někdy se prostě nějaká tahle reklama objeví a teď člověk neví zda má na to kliknout či nikoliv. Ano, každý by se měl poučit ze svých chyb, ale lepší je přeci uživatele předem varovat než něco udělá. A pokud se jedná podle tebe o idiota? Přeci ne každý druhý uživatel na této planetě je natolik blbuvzdornej a nepoučitelnej (nebo se snad pletu?) .oooooooooo píše:Pravě mimochodem chtěls aby v antiviru bylo okynko - idioti neklikejte na všechno co se třpytí.Fakt se ma zamyslet antivir?A co když idiot i přes varovaní klikne?A co když neklikne na lakavou nabidku ale zcela seriozně vypadajici věc na serioznim webu ktera ovšem už seriozni není protože web je infikovanej?
Jenom se tedy zeptám, když je menší pomoc v antivirovém programu zbytečná, proč tedy stále omlýváš dokola lidi s podprůměrným IQ a idioty, kteří dělají chyby? Které nebo spíše kterou věkovou kategorii máš namysli? Kde si myslíš že je chyba? I málo stačí k úspěchu.oooooooooo píše:S rozšiřenim počitačů prostě logicky se to dostalo do stavu že lidi s podprůměrným IQ běžně maji komply doma a jsou spravci -horši varianta,ti prostě periodicky se potaci v problemech,možna to zní tvrdě ale v podstatě o nic jinyho nejde,lide inteligentni klidně i genialní leč co se tyče počitačů jde to mimo nich,ztrata času pro špičkoveho odbornika ve svem oboru,to je druha skupina - tam ale bud se zatne ten člověk,přečte nastuduje pochopi,zařidi se i když ho to nebaví,nebo si někoho najme.
teří počítač sice využívají pouze k nahrávání fotek na internet, ale někdy se prostě nějaká tahle reklama objeví a teď člověk neví zda má na to kliknout či nikoliv. Ano, každý by se měl poučit ze svých chyb, ale lepší je přeci uživatele předem varovat než něco udělá.
Tak sú ľudia blbí, že používajú počítače tak ako používajú, alebo nie sú?Tak sú ľudia blbí, že používajú počítače tak ako používajú, alebo nie sú?

Přečti si to celé - zminuji tam klidně i lidii s iq podstatně vyššim než moje....Nic to neřika o tom že by měli rozumět oboru který je nebaví,nezajímá.U nich je ale sillny předopklad že napřiklad by pochopili radu,nebo to co jsem napsal.
Obávam sa, že žiješ v klasickom klame, že keď mňa niečo zaujíma/baví, tak to iste zaujíma/baví aj ľudí okolo mňa (píšem bez irónie, iste aj som taký). 
Přečti si to celé - zminuji tam klidně i lidii s iq podstatně vyššim než moje....Nic to neřika o tom že by měli rozumět oboru který je nebaví,nezajímá.U nich je ale sillny předopklad že napřiklad by pochopili radu,nebo to co jsem napsal.Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků