Cenzůra diskuzí na zpravodajských serverech

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Mclane87 8. 5. 2012 17:45

Jaké máte zkušenosti ? Jste toho názoru, že někdy blokace účtu je za totální nesmyslnosti ? Např. kritika, ironie :pozor
Mclane87
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 8. 5. 2012 18:59

ještě jsem neviděl na jediným českým zpravodajským serveru diskuzi, kterou by nebylo lepší vůbec nepovolit...

jsem pro radikální a konečný zrušení VŠECH diskuzí na VŠECH zpravodajských serverech...

naprosto VŠECHNY diskuze jsou dehonestací lidské bytosti...

selektivní řešení je neúčinný a pracný, ikdyž chápu, že přecitlivělá hyperkorektní společnost se holt musí dusit ve vlastní šťávě...

tvůj příspěvek ale patří na smetiště, snad se tě to příliš nedotkne, na ban to zatím není...
internetový nihilisty střílím na potkání...jsi si jistej, že dokážeš ustát aspoň jeden zásah a získat tak čas na útěk, než znovu naláduju?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod piErcE 8. 5. 2012 19:15

mclane87: cenzuru kritizuje nekdo, kdo neumi ani cesky? nauc se cesky, pak kritizuj.

krom toho - diskusni servery jsou soukromym projektem a majetkem, jeho tvurce ma pravo delat co uzna za vhodne (a bohuzel tohoto prava vyuzivaji mene casto, nez by bylo zdravo - vetsinu hloupych diskusi nechavaji bez povsimnuti).
Garmin Nuvi 3490
HTC Windows Phone 8X
piErcE
Junior

Odeslat příspěvekod jenickK 8. 5. 2012 22:44

Cenzura by mi nevadila, kdyby se opravdu dodržovalo to, co je napsáno v pravidlech, tj. žádné vulgarismy, hardcore rasismus, apod. Bohužel třeba na iDnes.cz to vypadá tak, že cenzor smaže cokoliv se mu zlíbí, i když to těm jejich pravidlům neodporuje. Ale co se dá dělat, je to soukromé médium, tak si s tím mohou dělat, co chtějí. Jen to nesmějí přestřelit s tím hypersupercool zabezpečením a zrušením anonymity, jako třeba Lidovky a pak zoufale nahánět čtenáře a diskutující do diskuzí přes SMS.
jenickK
Kolemjdoucí