Problém s Facebookem

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod snse 30. 6. 2012 11:25

Zdravím,
používám Win7 + Firefox 13.0.1 a v podstatě ze dne na den se nedokážu připojit na facebook. A to ani v jiných prohlížečích (Chrome, IE). Nenačte se ani úvodní stránka. Několikrát se mi tam podařilo dostat oklikou (kliknutím někde na nějaký odkaz apod.), ale nic z toho zaručeně nefunguje. Na svém notebooku se na něj připojím naprosto bez problém, to samé přes mobilní telefon (a využivám stejné připojení, resp. domácí wifi). Můžete mi někdo poradit, v čem by mohl být problém nebo na co se zaměřit?

P. S. Na facebooku spravuji několik stránek, z tohoto důvodu na něj potřebuji přistupovat. Ušetřete mne tak rádobyvtipných komentářů. Děkuji
N78 --> E72
snse
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 30. 6. 2012 11:52

Zkus změnit DNS server na problémovém počítači.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snse 30. 6. 2012 12:11

Tohle už jsem zkoušel, nicméně teď to pomohlo alespoň v tom, že mi naběhla úvodní přihlašovací stránka. Po zadání údajů se to připojuje a nic. Takže zase ta samá situace.
N78 --> E72
snse
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 30. 6. 2012 12:12

Pokud to nefunguje ani po změně DNS, tak počítač asi není úplně v kondici.

Polož dotaz do sekce Viry a bezpečnost forum-927/Viry-a-bezpecnost.html a nezapomeň uvést potřebné informace.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod snse 30. 6. 2012 12:36

OK, tuhle možnost kdyžtak využiju. Teď se mi podařilo přihlásit bez problémů, tak uvidím, jestli to bude natrvalo nebo je to zase ojedinělý záblesk. Každopádně díky!
N78 --> E72
snse
Kolemjdoucí