Gmail v outlooku

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Viky.88 11. 8. 2012 11:51

Zdravím,
zhruba někdy před měsícem mi z ničeho nic přestal Outlook stahovat maily z gmailu, neví někdo v čem by mohl být problém?
Používám Outlook 2010 a před tím vše šlapalo tak jak má, ale z ničeho nic to přestalo fungovat, za poslední měsíc se mi maily podařilo stáhnout tak 2x. Někde ve fóru jsem se dočetl, že by to mohlo být častou kontrolou schránky outlookem, ale mají doporučenou kontrolu po 15ti minutách, já mám nastaveno po 30ti minutách a není ani spuštěný celý den, navíc i když spustím Outlook třeba po dvou dnech, tak se stejně nepřipojí a napíše to chybu, že spojení se serverem bylo přerušeno. Navíc se outlook nepřipojí ani přes IMAP. Ještě dodám, že zprávy odesílá normálně, problém je jen s příjmem a v gmailu je POP3 povolena. Zkoušel jsem i reinstalaci Outlooku a znovunastavení účtu a to jak manuální tak i automatické, ale bezvýsledně.
Neví někdo čím by to mohlo být? Předem díky za pomoc..
Viky.88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karlos00x 11. 8. 2012 12:06

1) nainstaluj a zkus treba Thunderbird (treba portable) a uvidis jestli ej problem nekde v OS nebo primo utlouku.
2) zapomen ze nejaky pop3 existuje proboha... ja vim, u nas za to muze dementni seznam.cz ktery imap zavedl nekdy asi v roce 2048 ale to neznamena ze by mel nekdo pouzivat pop kdyz ma moznost imapu...
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Viky.88 11. 8. 2012 12:51

Bohužel, ani Thundebird se přes IMAP nepřipojí ( v gmailu povoleno )
Viky.88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karlos00x 11. 8. 2012 13:46

tak potom se nejedna o problem utlouku, to se hodi vedet.
pak by to chtelo napsat komplet info o systemu, programech(antivir, antispam, firewall) atd
Upgrade který má smysl: SSD. Zažijete svižný počítač.
karlos00x
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Viky.88 11. 8. 2012 14:03

Používám Win 7, o bezpečnost se stará Eset Smart Security 5 a ostatní mailové účty ( od ISP a od seznamu ) poštu normálně stahují..
Viky.88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 14. 8. 2012 14:55

A nemáš to jen blbě nastavené? Nastavoval jsi to podle návodu na gmailu?
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Viky.88 17. 8. 2012 20:26

Nastavený to bylo správně, pořád to fungovalo a z ničeho nic to začalo zlobit, ale jen gmail, ostatní fungovaly, po komplet reinstalu zase běhá tak jak má, kde byla chyba nevím.. A díky za snahu :)
Viky.88
Kolemjdoucí

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor