Tak komponenty nakoupeny, vrhl jsem se na skladani. A zahy se zasekl, protoze jsem zjistil ze minula deska mela o jeden sroubek min, takze mi chybi distancni podlozka. No nic, dokoupim.
Koupil jsi špatný ventilátor. PRO verze má to plastové cosi, které ti neumožní použít ho jako sání. Budeš muset koupit přesně ten druhý odkazovaný ventilátor, který tu blbost nemá.
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz
If I drink alcohol, i am alcoholic. So if I drink Fanta, am I fantastic?
A joo no ja nevěděl kterým směrem totiž proudí ten vzduch a myslel jsem jej zezadu na case hodit Tak to SORRY. (Ale úplně blbej nápad to zas neni ne?).
Zezadu na case? To je napad dost zly. Podle fyziky dela teplo co? Stoupa. Proto mame airflow nastaven tak, ze nasavame chladny vzduch dole (vepredu) a ohraty vyfukujeme nahore (vzadu).
Obracenim airflow muzes dosahnout horsich teplot, nez kdybys nechal intake pozici neosazenou.
Hej to je jedno ja prave nechtel porusit pravislo airflow, ba naopak, s tema 2ks fanu co ma to udelat spravne ale asi to nejde, tak to je jedno. Bud sme se nepochopili nebo je to stejne blbost. (myslel jsem to prave tak ze dole bude in a nahore out, ale ze ten nahore nasadi zvenku aby foukal ven, nikdy sem to nezkousel tak nevim)