Displej pro HTCP

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Pravidla sekce PC sestavy: viewtopic.php?t=1132453
FAQ sekce PC sestavy: viewtopic.php?t=1131824
Doporučené sestavy: viewtopic.php?t=1131316&all=1

!!! Čtěte, než se zeptáte !!! Respektujte, nebo budou vaše vlákna zamykána !!!

Odeslat příspěvekod jannk 11. 5. 2012 22:46

mate nekdo tip bud na HTCP case s aspon malym displejem nebo nejaky maly externi displej?
Rad bych si poustel mp3 z NASu, ale nechci kvuli tomu pokazde poustet velkou televizi...
Staci mi i nedotykovy, maticovy diplej aby zobrazoval text (a nechci case za 15000+ :-) )

dik
jannk
Junior

Odeslat příspěvekod Matysek 11. 5. 2012 23:01

Podivej se k Moneual, nebo Origen. Pocitej ale s vyssi cenou, protoze patri k tomu lepsimu.

// pardon, nevsim jsem si rozpoctu. Co Vinal nebo Guangzhou?
V historii mel moderator za ukol udrzovat poradek, vecnost a tematickou cistotu na forech. Dnes slouzi vylucne k tomu, aby kazdy kun, ktery zabloudi do staje byl radne vykartacovan, okovan, nakrmen a byl mu zalozen opatrovnicky fond.
Matysek
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jannk 11. 5. 2012 23:15

dik, rozpocet stejne zatim definitivne nevim, v zasade cokoliv, co mi prijde uzitecne.
Maji operacni systemy jako XBMC/MythTV nejakou rozumnou podporu pro tyhle displeje?
jannk
Junior

Odeslat příspěvekod soban 12. 5. 2012 13:48

To nevím....

Vím že se k linuxu připojovaly znakové displeje (2 řádky 20 znaků) a pod... pro ty byl i ovladač v kernelu (zda je tam i v jádru 3.x.y nevím).

Ovšem pro ovládání není problém si napsat vlastní program - já jsem takový displej ovládal z MS-DOSu připojen na LPT.

Pokud je k těm displejům dokumentace určitě by se dal program napsat.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Junior