Tak jistě, zas taková lama nejsem

Použil sem teda novější CCC od AMD. Přes device manager jsem v té složce dal vyhledat ovladač GK a vypadá to OK, CCC jsem neinstaloval

A už píšu z novýho PC. Objevil se menší problém. Hned po zapnutí to hlásilo CPU FAN error. V BIOSu to ukazovalo otáčky ventilátoru střídavě N/A a nějakou hodnotu (nevím kolik přesně). Vent. CPU jsem teda vypojil a znovu zapojil. Objevila se mi hláška hned po zapnutí WIN - CPU FAN 0 RPM, sleduje to nějaká utilita od Asus co jsem nainstaloval. Nicméně PC běží už asi dvacet min. a je klid. Kromě toho si myslím, že pokud by vypnul chladič CPU, tak bych to asi slyšel... Zvláštní.
PC je takový hlučnější, ale to bude podle mně tím, že větráky jedou na plnej výkon. Zapojení a nastavení v BIOSu ještě zkontroluju.
Tady jsou fotky:

Takhle to bylo složený z CZC

Takhle jsem to přeskládal, no, nic moc, ale ještě si s tím pohraju. Bodl by delší kabel od zdroje k MB abych ho nemusel tahat vnitřkem. Dál by asi bylo lepší dát HDD výš, co ?
P.S. ten konektor co je tam zapojenej blbě už jsem zapojil správně
-- 17. 8. 2012 18:51 --Tady ještě nějaký info...Netuším, proč se tam zobrazuje jen jeden větráček, když jedou oba...