Použití: Použvat budu podle odhadu tak na 50% surfing, přehrávání filmů, hudby, výkonově jednodušší práce, 40% hraní nových her, rád bych si zahrál jakoukoli hru, ale nejsem nijak nejnáročnější, ale aby to na FullHD nějak plynule jelo.
Nehlučnost: Šlo by se nějak dostat do LN?
Limit: Těch 22000,- Kč včetně DPH a včetně monitoru
Operační systém: Mám svůj, nebudu kupovat, mám sedmý Widle 64bit
Sestavení: Sestavím sám s kamarádem, který s tím má taky zkušenosti.
Taktování: Rád bych taktování zkusil, podle informací co jsem zatím měl šanci vstřebat, by to měl být poměrně lehce dosažitelný výkon navíc zadarmo. Pokud se šeredně mýlím, raději mě "profackujte"
Monitor: Rád bych si nechal poradit nějaký 24", asi pokud možno LED podsvícený, jinak se v tom vůbec nevyznám...
Bude to tedy jen bedna a monitor, ostatní mám.
Zatím jsem vybíral a vybral toto, dává to tak nějak smysl? Není v tom ten monitor.
Jsem kdyžtak ochoten slevit z grafické karty, pokud by se ukázalo, že to zbytek nevyužije, nejsem zas takový hráč. Nehraji kvůli grafice, takže je možná na mě zbytečná a stačila by třeba 6770?
Bude tato sestava hlučná příliš? Neměl bych raději slevit na tu 6770 nebo podobně a zainvestovat do utišení?
Ještě - viděl jsem tam i nějaké RAMky 1866Mhz, 2x 4GB, má to smysl, nebo jsou to jen uplně zbytečně vyhozené dvě stovky?
K platformě - neměl bych přecejen uvažovat spíš o INTELu? Je ale o dost dražší... Jde překonat Intel přetaktováním AMD?
Ještě jednou díky za připomínky a rady, a díky za pomoc s výběrem monitoru