Tak procesor je jasnej - půjde tam ten Core i3 2120, jak už jsem tu psal.
Moje finální sestava zatím vypadá takle:
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... PQ0115Z501ULN už jsem vzdal - je to opravdu hodně peněz navíc + to odlazování... Spokojím se s nějakou Semi LN - LN sestavou, se kterou si pohraju sám.
Myslim si, že můj návrh to docela splňuje. Procesor moc topit nebude a Artic pojede na nízký otáčky což mu docela sedí co se týče hlučnosti. Prolez jsem dost recenzí a srovnávání a rozhodně to neni řvoun, co se týká hlasitosti si vede na svojí cenu velmi slušně.
Ventilátory na grafice jsou taky slušně tichý v porovnání s ostatníma standartně montovanýma chladičema.
Ventilátory dodávané s case by měli taky být ok. Samozřejmě nejsou super ULN, ale vzhledem k mým požadavkům naprosto dostatečný. Navíc R3 má super krytí a odhlučnění těchto ventilátorů, tak věřim, že to bude v pohodě. A taky vzhledem k tomu, že sestava nebude nějaký nadupaný přímotop, tak ty ventilátory zreguluju minimálně na poloviční otáčky, což by mělo stačit - uvidim.
Case by teda měla všechno utlumit na nějakou únosnou míru + nějaké to odregulování taky zvládnu, když dokážu nastavit i regulátor pro 200MW generátor
Zdroj - dal jsem tam míň výkonej Seasonic S12II-430 430W Bronze. Hlavně kvůli penězům. Co se týká hlučnosti, někdo říká hlasitější, někdo zase tišší než enermax. Je to docela fuk, ten rozdíl bude nepatrnej a vzhledem k tomu, že to nebude HC ULN, tak rozdíl nepoznam - aspoň dofám
Case - bych radši nechal ten Fractal r3 midi tower, mám je radši
no a deska - fakt nevim

Mám v rozpočtu ještě 400 kč tak mi přišlo rozumný zainvestovat do lepší desky s větším upgradovacím potenciálem. Opravdu je to zbytečný?