UCEL PORIZENI SESTAVY: Jak už sem psal hry, hlavně TF2. Což znamená, že bych tam chtěl co nejlepší procesor třeba na úkor slabší grafiky (samozřejmě nechci integrovanou nebo nějakej shi*, ale opravdu na ní ubrat třeba jenom 1 000 Kč, stejně budu hrát jenom Diablo a Skyrim. TFku se podle mě jiná MP FPS nevyrovná...). Jinak v procentech to je 60% hry a 40% PS (PhotoShop, ale to asi všichni víte).
FINANCNI LIMIT: 17 000 Kč. Samozřejmě +- 500 Kč.
OPERACNI SYSTEM: Už mám, takže nemusí být v cenně.
SESTAVITE SI PC SAMI: PC bych si nechal sestavit, ale můžete to zahrnout do +- 500 kč

BUDETE TAKTOVAT: Asi jo časem, ale zezačátku rozhodně ne. Takže procesor a ZK na to ano, ale chlazení ještě být nemusí.
MONITOR: Mám s rozišením 1680x1050. Možná budu ale pžíští rok kupovat novej, tenhle už dosluhuje. Ale s rozlišením bych o moc víž nešel.
PERIFERIE, NEBO JEN HOLA BEDNA: Jenom holá bedna. Kdyby se do +- 500 Kč vešla nějaká lepší myš, jenom lepší, ale nemusí.
PS: Chtěl bych se omluvit KineCZkovi, jeli jsme pryč a chtěl jsem založit téma, jestli by někdo něco vymyslel. Ten rámeček sem v zápalu boje přehlídl. Doufám, že teďka je všecho OK.