Multimedialni PC kolem 15.000,-

Rady a tipy pro výběr počítačové sestavy (konfigurace, nekompatibilita)

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Pravidla sekce PC sestavy: viewtopic.php?t=1132453
FAQ sekce PC sestavy: viewtopic.php?t=1131824
Doporučené sestavy: viewtopic.php?t=1131316&all=1

!!! Čtěte, než se zeptáte !!! Respektujte, nebo budou vaše vlákna zamykána !!!

Odeslat příspěvekod Trixie_S 7. 8. 2012 19:41

Tak snad zařídil ;-) Já se ptám, protože fakt nevím jak se to provádí.
Jj to je, auto-neauto win7 má spoustu "dolaďovacích" nastavení jak jsem postupně zjistila, který mi nepomáhají, spíš naopak. Teprve když sem jeho zlepšováky našla a vypla, tak to začlo vypadat dívatelně. Takže by to vyřešil monitor s připojením přes...?
Trixie_S
Junior

Odeslat příspěvekod KineCZek 7. 8. 2012 19:48

DVI, HDMI, DisplayPort. Je to jedno, protoze po strance signalu jsou mezi sebou zamenitelne. Jde o to, ze je ten prenos digitalni.

U DSub probiha v karte konverze D>A a v monitoru posleze A>D. A=Analog, D=Digital. Dvojim prevodem obraz ztrati kvalitu, plus analogovy kabel je nachylny k ruseni, ktere rozmazava obraz. im vyssi rozliseni, tim vyssi nachylnost a tim horsi obraz.
Don't think you are. Know you are.
KineCZek
Přeborník roku 2010 Administrátor

Odeslat příspěvekod mmmjack 7. 8. 2012 23:20

Pruvodce nastavenim zobrazeni pisma jsi zkousela? (nevim jak ostatnim, ale mne to teda pri propojovani ntb s monitorem dost pomaha...).
Jinak ten antivir se tam taky nedal sam :) a prave nektere dokazou "pekne" zneprijemnit praci na PC.
mmmjack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Trixie_S 8. 8. 2012 00:57

Ok, děkuju!

mmmjack: Už sem prošla asi všechny průvodce a nastavení - nejhůř tomu u mně "prospívá" Clear Type a dokreslování písma nebo jak tomu říkají (je to ve vlastnostech systému skovaný..) - měla sem na některých stránkách potom písmenka dvojmo s červenýma duchama...
To je pravda, dal mi ho tam při výměně skorozhořelýho HDD pan opravář, protože je prý dobrej... 8-D A jelikož byl od něho tak sem ani nezpochybňovala, že by mohl zaviňovat nějaký problémy...teď už nevěřím ničemu! :D
Trixie_S
Junior

Předchozí stránka