Zdravím, chtěl bych zde zkontrolovat mnou složené PC, jedná se v podstatě o trošku obměněnou sestavu z doporučených (intel klasické 20k). ODKAZ na sestavu, z které jsem čerpal.
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 3Z0116JA01
Sestava má sloužit na hraní her (zadne taktování, tichost bude, myslím, příměřená), RAM jsem oproti doporučené vyměnil za corsairy s chladičem, grafickou za více mainstream a základní desku za, dle mého názoru, pro hráče lepší, už jen díky zvukové a sítove karte, lepsim kondenzatorum + gigabyte mám rád.
Za to všechno jsem ještě dosáhl o 1491,- Kč lepší ceny. Jak hodnotíte tuto sestavu? Je nějaká větší propast mezi MSI N560GTX-Ti Hawk, kterou jsem vyměnil za, již v sestavě, uvedenou Gigabyte GTX560 1GB DDR5 GV-N56GOC-1GI

Udělal jsem tu chybu, doporučil jsem to tady pár lidem, dva z nich bohužel měli problém se starou verzí BIOSu, která Ivy nepodporuje. Od té doby Ivy jedině s novými deskami s plnou podporou, nebo s příplatkem za sestavení - technik to flashne během chvilky, ale laik doma těžko. Oba museli do krámu a somrovat o flash tam.

Tak kterou levnejsi desku doporucis ?